imah » jobs » Part Time Audio Engineer / Produser

Bubuka Proyék: Part Time Audio Engineer / Produser


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Imajinasi Sora
location: disampurnakeun NJ US
Sababaraha Skills Produksi Video hiji tambah. Sora ngalangkungan produksi pangalaman tambah. Kedah ngagaduhan sikep profésional, kaahlian komunikasi anu saé, janten pamuter tim sareng…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)