imah » jobs » Part Time Audio Engineer / Produser

Bubuka Proyék: Part Time Audio Engineer / Produser


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Imajinasi Sora
location: disampurnakeun NJ US
Sababaraha Skills Produksi Video hiji tambah. Sora ngalangkungan produksi pangalaman tambah. Kedah ngagaduhan sikep profésional, kaahlian komunikasi anu saé, janten pamuter tim sareng…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)