imah » jobs » Produksi Video & Film, Dosén Penuh Sepuh

Bubuka Padamelan: Produksi Video & Film, Dosen Full Time


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Universitas Negeri Tennesse Tengah
location: Murfreesboro TN US
Gelar terminal dina produksi vidéo & film atanapi widang anu berhubungan. Tanggungjawab kalebet ngajarkeun pidéo sareng produksi film, sinematografi, pos…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!