imah » jobs » News produser

Bubuka proyék: News produser


AlertMe

News produser

pausahaan
Kota, Propinsi
Columbia, SC
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 18 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

WIS Televisi, anu #1 stasiun na-unggul pangajén Néglasari afiliasi di ibukota South Carolina, mangrupikeun produser buletin pikeun gabung tim kami. Urang milarian wartawan sareng juru carios anu mangrupakeun junkie warta kalayan drive pikeun ngahasilkeun kontén pikeun sadayana platform (digital sareng siaran). Produsén WIS kedah tiasa ngempelkeun sareng masihan kontén, eusi anyar sareng dibagi. Produsén urang ngagaduhan akar anu kuat dina jurnalistik, multitask dina kaayaan deadline, sareng tiasa nyarioskeun carita sapertos aranjeunna nuju ngobrol sareng réréncangan.

Harepan:
• Nyiptakeun unik, émosional, paméré kreatif kalayan ideu yén unggal acara mangrupikeun kanvas kosong pikeun karya seni anyar
• Tulis sareng édit carita pikeun platform siaran sareng digital
• Ngembangkeun eusi sareng carita pitch
• Fakta Panaliti sareng kredibilitas sumber
• Gunakeun analytics konsumen dina nangtukeun eusi
• Tulis sareng pasang unggal dinten dina platform digital kalebet média sosial
• mingpin sareng mere ilham tim warta pikeun digawé babarengan pikeun acara anu tiasa dilupakan
• Palatih sareng mere ilham bakat dina hawa janten seru sareng pikaresepeun
• Ngalakukeun tugas sanésna sakumaha anu diperyogikeun ku pengawas atanapi produser eksekutif

Syarat proyék:
• BA / BS dina jurnalisme, komunikasi atanapi widang anu aya hubunganana
• 1-3 taun pangalaman anu dipikaresep, kalebet pengawasan sareng kapemimpinan wartawan sanés
• Pangalaman dina photojournalism, ngédit, sareng sistem manajemén eusi
• Ngartos kana ngajakan jurnalisme profésional
• Kaahlian dina ngahasilkeun warta anu didorong ku eusi, eusi sareng eusi digital
• Kaahlian média sosial anu kuat sareng irung pikeun carita anu bakal jauh
• Pangetahuan ngeunaan ENPS, Edius, VizRT, Microsoft Teams tambah
• kaahlian organisasi sareng kamampuan pikeun ngerjakeun dina wates waktos tekanan konstan
• Kamampuhan pikeun tenang nanganan langsung, ngarobih kaayaan berita sareng ngarobih kajadian

Gray Télévisi nyadiakeun kasempetan pagawean sarua jeung (EEO) ka sadaya karyawan na Ngalamar keur pagawean tanpa hal mun ras, warna, agama, baham, asal nasional, umur, cacad atawa genetika. Salian sarat hukum féderal, Gray Télévisi luyu jeung hukum kaayaan sarta lokal lumaku jajahan nondiscrimination di pagawean di unggal lokasi nu parusahaan nu boga fasilitas. Kawijakan ieu manglaku ka sadaya istilah jeung kaayaan pagawean, kaasup recruiting, Ngiring, panempatan, promosi, terminasi, layoff, ngelingan, mindahkeun, daun henteuna, santunan jeung latihan.
Grey Televisi sacara jelas nyaram sagala jinis pelecehan gaw dumasar kana ras, warna, agama, gender, orientasi seksual, identitas gender atanapi ekspresi, asal nasional, umur, inpormasi genetik, cacad, atanapi status Samaun. Gangguan anu teu leres sareng kamampuan karyawan Grey pikeun ngalaksanakeun tugas padamelan tiasa nyababkeun disiplin dugi ka kalebet tuangeun.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)