imah » jobs » nu ngasilkeun

Bubuka proyék: produser


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Klub Sepak Bola Kansas City
location: Kansas Kota MO US
Desain acumen nganggo Adobe Saatos Balukar / Photoshop hiji kedah. Diréktur Produksi. Ngawula salaku produser di bumi pikeun tim produksi Chiefs, 65 Toss Power…

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)