imah » jobs » nu ngasilkeun

Bubuka proyék: produser


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Kansas City Chiefs Football Club
location: Kansas Kota MO US
Design acumen with Adobe After Effects / Photoshop a must. Director of Production. Serve as an in-house producer for the Chiefs production team, 65 Toss Power…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!