imah » jobs » nu ngasilkeun

Bubuka proyék: produser


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Klub Sepak Bola Kansas City
location: Kansas Kota MO US
Desain acumen nganggo Adobe Saatos Balukar / Photoshop hiji kedah. Diréktur Produksi. Ngawula salaku produser di bumi pikeun tim produksi Chiefs, 65 Toss Power…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)