imah » jobs » Videographer / Produser Kreatif

Bubuka proyék: Videographer / Produser Kreatif


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: StudioX Media
location: Las Vegas NV US
Kaahlian produksi pidéo mangrupikeun. StudioX nyertakeun sadayana biaya produksi anjeun sareng studio video sareng sumber anu saé. Dupi anjeun lokasina di Las Vegas?

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)