imah » jobs » Produser Digital / Newscast produser

Bubuka proyék: produser Digital / Newscast produser


AlertMe

Produser Digital / Newscast produser

pausahaan
Kota, Propinsi
Waco, TX
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
04 / 04 / 19
larapkeun ku
04 / 30 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

KWTX News 10 nyiar a Digital produser / Newscast produser / Redaksi mun ngahijikeun tulisan, video sareng eusi audio kana carita ramatloka jeung pikeun sakabéh platform média sosial stasiun. jalma ieu ogé bakal ngédit video jeung wawancara keur dipake dina newscasts. jalma ieu ogé ngalir di sisi wengi na sabtu minggu meja ngerjakeun na fungsi minangka produser newscast pikeun newscasts sabtu minggu urang.

tanggung jawab:
• carita Tulis, edit jeung pos video pikeun ramatloka, aktip mobile sarta stasiun platform média sosial
• Edit video, gambar jeung wawancara ka cocog Aksara keur dipake dina newscasts na on situs digital
• némbak video kalayan telepon atawa kaméra saperti diperlukeun
• ngabales megatkeun warta sarta kaayaan newsroom urgent
• newscasts ngahasilkeun sabtu minggu na newscasts sejenna / program sakumaha ditugaskeun atawa perlu
• Unggah video atah jeung masih poto ka situs Wéb
• komunikasi sareng staf redaksi masangkeun informasi factually, adil jeung gancang ka web na platform digital
• salinan Tulis pikeun web na newscasts
• Nyalidik cara nambahan eusi visual dina ramatloka tur platform digital
• kolaborasi on gagasan carita kalayan tim warta harian
• Ngalakukeun tugas sejen sakumaha ditugaskeun
• soré Gawé, weekends jeung libur sakumaha diperlukeun

syarat:
• 1 sataun newscast saméméhna ngahasilkeun / digital ngahasilkeun pangalaman
• muda urang Gelar di Jurnalisme atawa widang nu patali
• Lisensi Sah Supir sarta bisa ngabéréskeun prosés MVR hasil
• Isuk, sore na sabtu minggu pagawean anu diperlukeun.
• bisa némbak jeung ngédit carita, digawekeun ku wartawan jeung meja ngerjakeun
• sanggup ngumpul informasi jeung wawancara lamun perlu; ngalaksanakeun panalungtikan baris
• melek Komputer diperlukeun, kaasup ideally Sistim warta ENPS
• Kamampuhan pikeun nyieun newscasts compelling na kandungan digital anu geus relevan keur kiwari urang pemirsa / pamakéna
• Kedah tiasa dianggo ogé dina tekenan kalawan pangawasan kawates sarta deadlines poean
• Kedah mantuan produser warta lianna di Nyiapkeun newscasts sakumaha diperlukeun

Info tambahan:
Gray Télévisi nyadiakeun kasempetan pagawean sarua jeung (EEO) ka sadaya karyawan na Ngalamar keur pagawean tanpa hal mun ras, warna, agama, baham, asal nasional, umur, cacad atawa genetika. Salian sarat hukum féderal, Gray Télévisi luyu jeung hukum kaayaan sarta lokal lumaku jajahan nondiscrimination di pagawean di unggal lokasi nu parusahaan nu boga fasilitas. Kawijakan ieu manglaku ka sadaya istilah jeung kaayaan pagawean, kaasup recruiting, Ngiring, panempatan, promosi, terminasi, layoff, ngelingan, mindahkeun, daun henteuna, santunan jeung latihan.

Gray Télévisi dinyatakeun prohibits formulir salah sahiji pelecehan gaw dumasar kana lomba, warna, agama, gender, orientasi seksual, identitas gender atanapi babasan, asal nasional, umur, informasi genetik, cacad, atawa status Samaun. gangguan bener jeung kamampuh karyawan Gray Télévisi urang nedunan tugas pakasaban maranéhanana bisa ngahasilkeun disiplin nepi ka na kaasup ngurangan.

NO telepon nelepon Mangga

KWTX-TV, hiji parusahaan operasi tina Gray Télévisi mangrupa dunungan kasempetan sarua.
Sakabéh nawaran pagawean KWTX anu kontingen kana parantosan nyugemakeun tina prosés aplikasi nu ngawengku hiji test ubar pre-pagawean na dipariksa DMV.
Gray Télévisi ngiring di E-Verify.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)