imah » wartos » Produser sareng Musician Paul Galuh Kualitas Monitor PMC result6

Produser sareng Musician Paul Galuh Kualitas Monitor PMC result6


AlertMe

Pamilik musik sareng pamilik labél Paul Gala parantos parantos pasang PMC result6 Compact nearfield monitor monitor di studio na di Afrika Kidul sareng senang kalayan sora anu aranjeunna ngirimkeun kana ngarékam sareng nyampur proyék.

"Kuring nginpita dina monitor result6 kusabab éta hargana pikeun kualitas, aranjeunna nyarios na luar biasa sareng terang pisan," jelasna. "Kuring masih gaduh pasangan PMC TB2S-AII monitor lapangan terbang anu kuring resep tapi dina pamanggih kuring hasil monitor6 panginten anu paling hadé nyarios PMC sareng kuring ngarasa siga kuring bakal nganggona aranjeunna salamina."

Komposisi sareng seniman ogé produser, Gala diajar téknik sora ti ramana, John Galanakis, anu ogé produsén anu kondang sareng pamilik labél anu kasohor kana musik Afrika. Saatos nyéépkeun sababaraha taun di Éropa - utamina di London, Berlin sareng Tuscany - Gala nembe wangsul deui ka Afrika Kidul sareng ngadegkeun studio di Johannesburg anu bertindak salaku pangkalan band sorangan, Hunter As A Horse, sareng label catetan na, Bad Future .

"Bad Teruk Pasti mangrupikeun bisnis kulawarga," saur anjeunna. "Pamajikan mangrupikeun A&R, panulis sareng komposer sareng kuring ngajalankeun labél ka adi kuring, anu cicing di London. Kami mendakan sareng ngamekarkeun bakat ngora di Afrika Kidul sareng ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal poténsial pinuh salaku seniman. Ayeuna musik indie tapi urang ogé ngaleupaskeun sababaraha barang pop anu langkung poék. Artis kami ayeuna nyaéta James Deacon tapi urang gaduh sababaraha deui seniman di pengembangan. "

Labél ieu ogé museurkeun kana ngahasilkeun produksina sareng musik sorangan ti seniman Afrika Kidul anu ditunjuk kana acara TV, trailer, film sareng iklan di Éropa sareng AS.

Studio Gala, anu dianggo pikeun ngarékam sareng nyampurnakeun proyék, didasarkeun sakitar analog sareng hibrida digital sareng konversi métrik Halo. Aya ogé pamilihan alat outboard analog kalebet Modular Channel ti Overstayer sareng kompresor beus WES Audio anu dikontrol sacara digital, ditambah sajumlah mic pre's, EQs sareng compressor kalebet sababaraha unit klep diwangun.

Gala nambihan yén monitor hasil6 énggal, anu disayogikeun ku distributor Afrika Selatan Afrika Benjamin Benjamin Pro Audio, masihan anjeunna naon anu leungit dina hasil pangaturan na.

"Kuring mendakan aranjeunna transparan, luar biasa kabuka kanggo nyampur tapi ogé, dina waktos anu sami, aranjeunna disada classy, ​​mahal, sareng saé nikmat nalika maén deui campuran atanapi lagu rujukan."

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Badung Hareup, mangga waé kéngingkeun www.badfuture.net.

-ends-

ngeunaan PMC
PMC mangrupakeun basis UK, produsén ngarah dunya-sistem spiker, pakakas tina pilihan dina sakabéh aplikasi ngawaskeun profésional ultra-kritis, sarta ogé pikeun audiophile discerning di imah, dimana maranéhna nyadiakeun jandela transparan kana karsa asli rekaman artis urang. produk PMC nganggo bahan pangalusna sadia tur prinsip desain, kaasup parusahaan proprietary Advanced Transmission Line (ATL ™) téhnologi bass-loading, motong-ujung Gedekeun jeung téhnik DSP canggih pikeun nyieun speaker yen sora hadir jeung musik persis saperti ieu nalika munggaran dijieun , kalawan resolusi pangluhurna mungkin, sarta tanpa coloration atawa distorsi. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal klien kami jeung produk, tingali www.pmc-speakers.com.


AlertMe