imah » jobs » video produser

Bubuka proyék: produser Video


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Hidangan Prep Minggu San Diego
location: pintonan CA US
Rekaman Video, sareng kamampuan ngedit. Ngenal kana desain grafis, sareng Photoshop. Markisa asli pikeun ngarekam sareng ngédit pidio anu henteu kapikiran damel…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)