imah » jobs » Senior Video produser

Bubuka proyék: Produsén Video Luhur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Hulu
location: Santa Monica CA US
Belajar dina Premiere Pro CC, Alat Pro, Saatos Balukar, sareng Photoshop. Tim Produksi Hulu's Video nuju janten Produsén Video senior anu bakal janten…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)