imah » diulas » NAB Show New York: Pagelaran Sampurna Pikeun Profesional Industri

NAB Show New York: Pagelaran Sampurna Pikeun Profesional Industri


AlertMe

Industri radio tanpa ragu sareng nantang tangtosna, tapi buta ogé inovatif tina komunikasi massal sareng integrasi kreatif pikeun seueur profesional radio anu ngagaduhan sora sareng cara ngabagiana dina skala efisiensi téknologi. Salaku sora siaran radio sareng televisi Bangsa, NAB (National Association of Broadcasters) parantos hasil kanaékan kualitas sareng kauntungan tina siaran, sareng éta merencanakeun ngahontal langkung luhur di NAB Tembongkeun New York. Kanggo naon waé anu profesional dina radio ningali badé ngembang atanapi kéngingkeun ngamimitian anyar dina industri radio, tiasa ngadatangan NAB New York. NAB New York bakal janten sumber panas pangpentingna pikeun média sareng kréatif hiburan pikeun ngahubungkeun sareng ngahijikeun diri kana kaayaan pikiran anu sanés cerdas sareng wawasan salaku hartos pikeun nyandak kaperluan penting, kaahlian, téknologi, sareng alat anu diperyogikeun pisan pikeun ngabantosan. aranjeunna napigasi sareng tumbuh di industri radio. Di NAB Tembongkeun New York bakal profesional radio ti sadaya lapisan kahirupan ngagaduhan aksés anu teu terbatas dina rupa-rupa Komunitas campuran, khusus dikelompokeun pikeun ngahubungkeun kréatif ngaliwatan ngabagi pamanggih, pangajaran sareng pangajaran jaringan anu dirarancang pikeun pinuh neuleumkeun sareng nyumbang kana salajengnakeun kamekaran industri sorangan sareng pisan kreatif anu hoyong janten bagian tina éta.

Kalayan bulan Oktober dugi pas pisan. NAB Tembongkeun New York mangrupikeun tempat pikeun ngahayunkeun profesional profésional radio anu hoyong tumuh, sareng ku sarat anu konperénsi / program datang taun ieu, kréatif parantos aya dina industri radio, atanapi hayang pisan ngerjakeun panto, tiasa langkung telat ngalangkungan seueur topik pendidikan anu sayogi sareng fokus anu masing-masing nunjukkeun pameran bakal janten bagian tina misi kolaborasi sareng koléktif dina ngabantosan aranjeunna langkung saékeun industri radio.

Sababaraha tina NAB Tembongkeun Topik konperénsi New York bakal ngalebetkeun sesi sapertos:

Akademi Kapamingpinan Digital NYSBA

Dihasilkeun ku gawé bareng sareng NYSBA, anu Akademi Kapamingpinan Digital (DLA) nyaéta réspon anu sampurna pikeun évolusi pasar, ngadamel latihan jualan syarat pikeun ngalingkup sisi siaran digital sareng tradisional bisnis radio. Akademi Kapamingpinan Digital bakal Fitur program latihan profésional énggal anu museurkeun kana berita digital, penjualan, sareng sisi produksi industri radio. Tujuan utama format anu nembé dikembangkeun ieu bakal tiasa nyayogikeun pikeun masihan pamiarsa sareng pelatihan penjualan pangsaéna pikeun nyakup sadayana syarat stasiun radio.

Akademi Kapamingpinan Digital bakal diayakeun di rohangan 1D, 1D03 sareng 1D05 Rebo, Oktober 16 - Kemis, Oktober 17.

streaming Summit

nu streaming Summit bakal nampilkeun pamiarsa 75 tina industri siaran, média sareng industri penerbitan, ogé masihan pasamoan aksés pikeun konsultasi téknis sareng bisnis, tantangan sareng kasempetan dina monetizing sareng nyebarkeun kontén video online, étingan sareng transcoding, manajemén média, sareng playback. Sidang puncak dua dinten ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun para krégatif pikeun diajar kumaha carana ngalirkeun alur kerja, bari nyayogikeunana pangalaman kualitas pangsaéna.

Sesi pikeun Streaming Summit bakal diayakeun di rohangan 3D10 sareng 3D11, sareng édisi panganyarna tiasa dituturkeun dina Twitter: #streamingsummit.

Konférénsi Post | Konférénsi Produksi NYC

Nyatu macem-macem tiasa diperkirakeun dina Konférénsi Post | Konférénsi Produksi NYC. Acara latihan dua dinten ieu bakal nampilkeun sajumlah latihan pikeun paningkatan tingkat panengah-tingkat ka tingkat anu diantarana pilem, TV, sareng rai video, desainer gerak, pewarna sareng produser.

Konférénsi Post | Produksi NYC bakal diayakeun di rohangan 2D10, 2D12 sareng 2D14.

Ti Rebo, Oktober 16 - Kemis, Oktober 17.

TV2020: Monetizing Masa Depan

nu TV2020: Monetizing Masa Depan acara bakal dibere ku TVNewsCheck, sareng didamel sacara khusus kanggo panyiar C-Suite, CEO / COO / CFOs, CTOs, CROs, sareng CIO salaku kasempetan anu saé pikeun ngiringan paguneman tingkat luhur anu difokuskeun potensi aliran pendapatan anyar tina iklan canggih, OTT sareng ATSC 3.0 kana parobahan téknologi anu kalebet transisi IP, operasi awan, sareng penjualan otomatis.

Sesi pikeun TV2020: Monetizing Future Anu bakal dilakukeun di rohangan 3D09 Rebo, Oktober 16, 2019.

NAB Tembongkeun New York bakal diayakeun dina Oktober 16 - 17, 2019 di Puseur Jacob K. Javits. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal acara, klik di dieu, sareng kanggo neuleuman langkung seueur ngeunaan pendaptaran / konperénsi paméran, teras klik di dieu.


AlertMe