imah » Lahirna eusi » PSSI Suksés Insinyur Kompléks Pangiriman Amérika Idol Finale

PSSI Suksés Insinyur Kompléks Pangiriman Amérika Idol Finale


AlertMe

Perusahaan ngalahir tantangan COVID-19 pikeun ngirimkeun siaran groundbreaking

Kalayan COVID-19 sacara dramatis ngarobah cara televisi anu diproduksi, PSSI Global Services nempatkeun rékayasana sareng kaahlian manajemén acara langsung kana tés pikeun nganteurkeun finale Amérika Idol anu sa-hiji-jenis anu saé pikeun anu ningali.

Kusabab ukuran jarak jauh sosial sareng larangan dina rapat ageung, kontestan sareng hakim henteu tiasa patepung di hiji tempat pikeun pertandingan akhir, sacara dramatis ningkatkeun kompleksitas proyek. Pikeun nohonan tantangan ieu, PSSI ngagaduhan kendaraan transmisi sareng insinyur di bumi kontestan akhir di penjuru nagara, multiplexing dua kaméra. Perusahaan ogé ngagaduhan kendaraan transmisi sareng insinyur di bumi para hakim - Katy Perry, Lionel Richie, Luke Bryan - sareng host, Ryan Seacrest, deui multiplexing dua kaméra.

Samentara éta, di Burbank, California, PSSI ngagaduhan teleport sélulérna CK35 di luar studio produksi kanggo nampi sadaya jarak jauh sareng kirimkeun deui host ka masing-masing lokasi, ogé masihan ABC sareng backhaul jaringan. Sadaya feed jauh sareng wangsul dikirimkeun dina tilu transponder tina Eutelsat 113 West A, nganggo Teleport Internasional PSSI salaku titik aksés pikeun insinyur jauh PSSI.

Pikeun nganteurkeun sadaya tempat-tempat anu kapisah ieu kana acara cohesive, PSSI gawé bareng sareng Nextologies, panyadia ladénan siaran video tungtung-to-end dumasar di Kanada, pikeun nyebarkeun peralatan NextX 'NXT-4 ka dalapan lokasi. Téknologi ieu ngamungkinkeun tim produksi di Burbank pikeun ngadalikeun unggal kaméra jarak jauh ku cara ngajokan kaméra kana internét umum. Nextologies ogé nyayogikeun produser Amérika Idol di sakuliah dunya kalayan portal wéb énkripsi pikeun ningali latihan sareng acara langsung.

"Kéngingkeun kagiatan tingkat kompleksitas ieu butuh téknologi anu leres sareng jumlah manajemén proyék sareng kaahlian rékayasa," saur Matt Bridges, presiden televisi Strategis di PSSI. "PSSI gaduh sumber daya pikeun nantang tangtangan penyiaran, sareng kasuksésan dina proyék ieu mangrupikeun bukti ngeunaan pangalaman sareng bakat tim kami. Ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun urang ngerjakeun anu pangsaéna - mendakan solusi. ”

PSSI ayeuna gaduh sareng ngoperasikeun langkung ti 70 kendaraan transmisi mobile - langkung seueur ti panyayogi jasa transmisi sanésna - dumasar di Amérika Kalér, ogé PSSI International Teleport, PSSI Pittsburgh Videotech Center, sareng sistem uplink internasional / domestik C / Ku flylink. Perusahaan ngatur pangiriman liwat C-band, Ku-band, serat, IP sareng sélular anu kabeungkeut ku nyayogikeun video langsung, audio sareng data jasa di saluruh dunya.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal PSSI sareng jasa na, kunjungan www.pssiglobal.com.

Ngeunaan Jasa Global PSSI

Ti saprak 1979, PSSI Global Services parantos mumpuni dina koordinasi, produksi sareng distribusi program domestik sareng internasional. Salaku pangurus acara langsung global, pangiriman, produksi sareng konektipitas ahli, PSSI Global Services sacara lancar ngadalikeun kiriman liwat C-band, Ku-band, serat, IP sareng kabeungkeut sélulér sareng nyayogikeun pidéo langsung, audio, sareng jasa data di sakumna dunya. Pausahaan ayeuna gaduh sareng ngajalankeun langkung ti 70 kendaraan transmisi mobile - langkung seueur ti panyayogi jasa transmisi sanésna - dumasar di Amérika Kalér, ogé PSSI International Teleport, PSSI Pittsburgh Videotech Center, sareng sistem uplink internasional / domestik C / Ku flylink. Kanggo inpo nu langkung lengkep, kunjungan www.pssiglobal.com.


AlertMe