imah » diulas » PTZOptics Ngaluarkeun Joystick Controller anyar

PTZOptics Ngaluarkeun Joystick Controller anyar


AlertMe

Downingtown, PA - 17 Pébruari 2021 - PTZOptics, produsén ngarah kaméra robotic kualitas-kualitas terjangkau, ngumumkeun sékrési PT-SuperJoy-G1 Joystick Controller, leyuran komprehensif anu ngadukung sérial sareng kaméra dumasar jaringan. SuperJoy nempatkeun kontrol produksi multicamera canggih di ujung jari pangguna tina tingkat kamampuan naon waé. Pangguna bakal gaduh kontrol anu lengkep dina sagala PTZOptics atanapi kaméra HuddleCamHD, ogé kadali Sony, Birddog, Newtek, sareng kaméra PTZ anu sanés kanggo setelan anu dipilih. 

"Henteu aya kasus panggunaan anu salah pikeun SuperJoy," saur Matt Davis, Lead Insinyur di PTZOptics. "Kami ngajantenkeun bahan gincu ieu pikeun 'maénkeun saé' sareng panyiapkeun anu parantos aya. Kami nyobian ngajantenkeun éta universal, pikeun dianggo sareng saloba alat sabisa. Henteu masalah panempatan anjeun, ieu saéstuna kedah cocog sareng skénario. "

Perset tombol Pencet sareng Pangaturan Dina-Laleur

SuperJoy tiasa diprogram dugi ka 255 prétét kaméra PTZ, kalebet 9 "prétét gancang." Pangguna ogé tiasa nyiptakeun dugi ka opat grup kontrol kaméra anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun gampang ngarobah pamandangan. Opat tombol SuperJoy anu tiasa disesuaikan tiasa diprogram pikeun memicu "super prasetél" anu dugi ka saluareun kaméra, ngirim paréntah khusus ngalangkungan HTTP, UART, TCP atanapi UDP kana peralatan basis jaringan kalebet lampu, spéker, sareng tampilan. Sacara praktis alat naon waé anu tiasa dikontrol ngalangkungan IP tiasa dipicu ku SuperJoy.

SuperJoy nawiskeun kadali ogé ngalangkungan posisi kaméra sareng zum. Ngagunakeun tombol tambahan, operator tiasa nyetél pan, tilt, zoom, sareng speed prétét. SuperJoy ogé ngagaduhan tombol pikeun nyaluyukeun menit pikeun ngazum, pokus, setelan iris / shutter, sareng kauntungan beureum sareng biru. Kakuatan ieu pikeun Ngepaskeun saimbang saimbang ku kamampuan pikeun nyetél guardrails on naon kadali aya. "Modeu dasar" internal anu ditumpes nganonaktifkeun kendali sanés kendali kendali tunggal sareng kaméra sareng kaméra, sedengkeun "mode matrix" masihan pangguna kamampuan nelepon prétét dugi ka tilu kaméra. Paduli modeu naon, SuperJoy hurungkeun tombol anu sayogi pikeun pangguna. Modeu dasar sareng matriks ngamungkinkeun para sukarelawan sareng pangguna novice pikeun ilubiung dina produksi pidéo tanpa kasieunan kasalahan. 

Serbaguna, Kuat, Diaksés

Ayeuna sayogi kanggo mesen $ 989 AS MSRP, SuperJoy didesain kanggo ngatasi rupa-rupa aplikasi, ukuran produksi sareng set keterampilan. Kalayan prétét serbaguna sareng kamampuan nyetél rupa-rupa, solusi ieu tiasa dikendali bahkan produksi multicamera paling kompléks. SuperJoy kalebet jaminan terbatas 2 taun sareng sayogi ayeuna kanggo pre-order. Kanggo spésifikasi produk sareng inpormasi lengkep, kunjungi ptzopPress.com/superjoy/

Ngeunaan PTZOptics

PTZOptics mangrupikeun pabrikan pan robotic, tilt, solusi kaméra zoom pikeun sababaraha rupa aplikasi siaran, kalebet produksi video sareng streaming langsung. Didirikeun taun 2014, PTZOptics ngaganggu industri audiovisual propésional nalika sakumpulan insinyur ti teguh integrasi sistem anu dipihormat ngadamel anu munggaran dina portopolio kaméra anu mangrupikeun bagian tina visi aranjeunna pikeun nyiptakeun "péso tentara swiss" kanggo kabutuhan kompléks bentang siaran. Kantor pusatna di Downingtown, Pa., Start-up gancang ngahancurkeun sababaraha mérek panggedéna dina kategori kaméra PTZ anu mekar. Kalayan distribusi global di langkung ti 50 nagara, PTZOptics parantos ngahasilkeun sumberdaya industri, kalebet séri live StreamGeeks. PTZOptics's Paul Richards parantos nyerat sababaraha buku éksplorasi ngeunaan topik-topik anu dipikaresep ku industri, sapertos "Nulungan Garéja Anjeun Aliran Langsung" sareng "Esports in Education." Timna ogé ngahasilkeun Worship Summit Live quarterly, anu ngahimpun rébuan pamimpin garéja sareng sukarelawan di saluruh dunya. PTZOptics mangrupikeun adi-perusahaan pikeun HuddleCamHD, pabrik kaméra konperénsi pidéo propésional. Diajar langkung lengkep ihwal www.PTZOptics.com.

Pencét Kontak

Caster Komunikasi

[email dijaga]

P: 401-792-7080

 


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!