imah » wartos » Puget Systems na IrisVR ngembarkeun Téhnologi Partnership pikeun nganteurkeun Workstations VR-siap pikeun firms AEC

Puget Systems na IrisVR ngembarkeun Téhnologi Partnership pikeun nganteurkeun Workstations VR-siap pikeun firms AEC


AlertMe

Systems Puget na IrisVR Tim Up Pikeun Release Workstations Adat

Dioptimalkeun pikeun Virtual kanyataanana

Puget Systems (www.pugetsystems.com) Jeung IrisVR (www.irisvr.com) Dinten ngumumkeun hiji partnership téhnologi nu dua pausahaan anu gawe bareng mendesain workstations custom dioptimalkeun pikeun proyék-proyék kanyataanana maya perusahaan-tingkat. Salaku hasil tina partnership ieu, Puget Systems geus ngembangkeun tolok ukur custom jeung tés dirancang pikeun mastikeun kinerja hardware paling efektif jeung efisien - ka tingkat komponén - pikeun konsumén ngajalankeun IrisVR prospek, software VR signature parusahaan keur review design immersive sarta kolaborasi. The custom workstations VR nu sadia keur meuli dimimitian kiwari.

Sajaba ti, salaku hasil tina partnership ieu, Puget Systems na IrisVR baris babagi sumber teknis na rojongan customer pikeun maranéhanana konsumén ngalaksanakeun software prospek VR terpadu ku Puget Systems custom workstation. Duanana pausahaan geus nyieun lingkungan rojongan customer dirancang nawiskeun para nasabah hiji pangalaman seamless kalayan ahli sadia pikeun nanganan sagala sual atawa masalah.

"Tujuanana primér kami geus mastikeun konsumén urang bisa nganterkeun pangalusna pangalaman VR mungkin keur klien maranéhanana. Sajaba software VR, lamun teu boga hardware kuat anu stress-dites jeung benchmarked pikeun nanganan sarat tina Virtual kanyataanana, anjeun exposing konsumén anjeun ka masalah poténsi, "ceuk Shane Scranton, CEO, sarta co-pangadeg , IrisVR. "Ieu penting keur urang yen urang pasangan kalayan workstation jeung hardware ahli saha tiasa urang percanten. Puget Systems éta pilihan atra; urang nuju putting konsumén urang di leungeun pohara alus. "

Teaming Up pikeun lila Best webinar

Dina rojongan ti partnership anyar dina dua pausahaan ', IrisVR na Puget Systems ogé teaming nepi ka bagikeun lila pangalusna pikeun ngawangun hiji workstation perusahaan VR. Dina 45 menit webinar live on Pébruari 21, 2019, William Sumbang, Puget Systems 'Lab teknisi, sarta Ailyn Mendoza, Diréktur IrisVR ngeunaan Garapan Palanggan, baris leumpang Hadirin ngaliwatan sagalana nu peryogi kauninga pikeun ngawangun hiji VR workstation perusahaan, kaasup:

  • syarat konci pikeun nyetel hiji komputer VR-siap;
  • Milih hardware VR katuhu pikeun teguh anjeun, sarta salajengna hardware generasi VR Anjeun kudu sadar ngeunaan;
  • Kumaha anggaran pikeun Virtual kanyataanana di 2019 tanpa wasting daya (atawa kumaha carana narik dipareuman ku sumberdaya terbatas);
  • Pangbadagna kasalahan dulur ngajadikeun lamun netepkeun up a workstation VR na kumaha carana ulah aranjeunna;
  • Tips & trik keur nyetel sistem VR tanpa hiji jalma IT.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep atawa ngadaptar pikeun webinar nu, mangga buka info.irisvr.com/how-to-build-an-enterprise-vr-workstation-for-your-aec-firm.

ngeunaan IrisVR

IrisVR mangrupa gampang ngagunakeun software VR keur arsitektur, rékayasa tur konstruksi industri. Kalawan IrisVR, arsiték, insinyur, jeung tim preconstruction bisa instan mawa sagala modél 3D kana realitas maya pikeun review desain, kolaborasi, sarta rapat koordinasi model di 1: skala 1. IrisVR empowers firms AEC nyekel leuwih kasalahan, nyepetkeun approvals, sarta pamustunganana streamline proses review desain. IrisVR jalan kalawan HTC Vive, Oculus Rift sarta Windows hardware Bapak na ngarojong model 3D ti Revit, Badak, Sketchup, Navisworks sarta ogé gawéna kalayan FBX na OBJ payel. IrisVR nawarkeun lalanggan taunan sarta bulanan dimimitian dina $ 50 per bulan. Pikeun leuwih jéntré, atanapi mimitian a 45 poé sidang bébas, mangga buka irisvr.com.

Ngeunaan Puget Systems

Puget Systems dumasar dina suburb Seattle of Pirang, WA, sarta specializes di kinerja tinggi custom diwangun komputer. Urang ngantebkeun kustomisasi kalayan fokus laser on pamahaman workflow husus unggal customer urang, sarta nawiskeun konsultan pribadi sarta rojongan nu urang yakin ieu jadi rada langka di industri. Tujuanana kami geus nyadiakeun unggal klien jeung komputer pangsaena pikeun kaperluan sarta anggaran maranéhanana. Kanggo inpo nu leuwih lengkep atanapi ningali kumaha Puget Systems bisa ngarancang sistem husus tailored kana karya anu eusina, mangga buka www.pugetsystems.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!