imah » Lahirna eusi » Summit StreamGeek dituju ka Kota New York

Summit StreamGeek dituju ka Kota New York


AlertMe

Ku Paul Richards, Kapala Streaming Officer, StreamGeeks

Gim olahraga emas Olimpiade lima Nadia Comăneci sakali nyarios: "Ngarasakeun perjalanan sareng cobi janten langkung saé unggal dintenna, sareng ulah éléh sareng gairah pikeun ngalakukeun naon anu anjeun laksanakeun." Éta kecap-kecap anu parantos resonasi sareng kuring dina perjalanan saprak ngadegkeun. ari StreamGeeks dina 2017.

Dina bulan Nopémber ieu, StreamGeeks bakal tiasa janten mimitina tina puncak streaming live live na di NYC. Poé pinuh ieu pendidikan streaming live bakal nganteurkeun pikiran luhur dina produksi video sareng industri pamasaran pikeun ngabahas masa depan média streaming. Tapi antosan, saha anu StreamGeeks? Naon sih anu ku jalma-jalma terang ieu ngeunaan live streaming?

Nalika kuring mimiti ngamimitian live streaming di 2015, kuring dilakukeun ampir unggal kasalahan anu mungkin. Saatos waktos sataun, ngahasilkeun aliran langsung biasa di YouTube, perusahaan kami mimiti ningali uptick utama penjualan sareng paparan online. Nganggo kami PTZOptics kaméra streaming langsung, abdi mendakan alur, sareng mimiti ngawangun panongton anu khusus. Teu lami dugi ka kuring ngajantenkeun co-host sareng produsén full-time. Ku waktos Facebook Live diluncurkeun dina 2016, tim kami sareng stream live kami kéngingkeun deui daya tarik sareng pamirsa di sakumna dunya. Kami ngalirkeun data kana YouTube sareng Facebook unggal dinten Jumaah. Aliran anu urang ngahasilkeun éta otentik, sareng kami sareng pamiarsa pamiarsa ku nunjukkeun yén aliran hirup anu henteu ngahasilkeun cacat. Tapi sakumaha waktosna ningkat, urang leres-leres janten ahli dina lapangan sareng tiasa ngabagi kanyaho na ku kami anu tumbuh di handap ieu. Dina waktos ayeuna, kuring mutuskeun pikeun nulis buku " Live Streaming mangrupikeun Marketing Marketing. "Éta mangrupikeun puncak tina hasil anu urang parantos dilakukeun, ngagambarkeun perjalanan kami ku cara anu ogé nunjukkeun ka batur aranjeunna, ogé tiasa nyambungkeun pamirsa sareng ngawangun merekna nganggo video langsung. Kami nyandak pamiarsa langsung kana pakakas streaming streaming live kami kumargi leres-leres hoyong masihan kanyaho sareng kaahlian ieu ka batur. Urang ngabantosan usaha lokal di Chester County, Pa., Ngahasilkeun aliran langsung anu pangheulana. Kami ngahasilkeun sareng ko-host arus langsung pikeun ngabantosan lokal nirlaba ngumpulkeun artos pikeun korban kejahatan kekerasan, sareng kami ogé ngahasilkeun live stream pikeun lokal, stasiun radio komunitas. Pangalaman ieu nyababkeun kami ka momen anu tiasa diajar pikeun pamirsa. Kami ngabagi sadayana sareng aranjeunna, tina nembak pra-acara sareng layar pamandangan pikeun nyusun kaméra kami pikeun ngirimkeun tayangan di studio podcast kami dimana urang bakal dibédakeun sadaya anu urang laksanakeun. Prosesna janten produksi skala pinuh sareng pamiarsa pamiarsa janten bagian tina unggal léngkah.

Ieu nyababkeun ide ka urang ngadamel gempungan di-jalma. Kuring ngabayangkeun skala anu langkung alit tina acara dagang has, sareng kasempetan pikeun hadirin ngadamel sambungan anu leres sareng nampi wawasan anu berharga. Ti ieu, Summit StreamGeeks lahir.

Dina Nov. 8 di Impian Kota di Chelsea, kuring sareng tim abdi anu nyayogikeun dinten pinuh dina pendidikan live streaming. Ti 8 am dugi ka 5 pm, pamiarsa tiasa tiasa cicing sareng jaringan langsung

professional streaming sareng amateurs milarian nambihan stream langsung kana bisnisna. Kuring reueus ngomong yén saleresna bakal janten konperénsi anu munggaran ngeunaan pantai wétan, sareng kami komitmen pikeun ngajantenkeun pangalaman anu tiasa dilupakan.

Spéker keynote Summit StreamGeeks bakal janten Geoffrey Colon, kapala Microsoft Advertising Brand Studio sareng panulis "Gangguan Marketing." Anjeunna bakal museurkeun pidato dina kakawasaan live streaming sareng pangaruh na pikeun strategi brand, podcasting, industri kaulinan. industri musik live, sareng olahraga. Chris Packard bakal nyarioskeun ngeunaan platform streaming live panganyarna, LinkedIn Live. Kadua bakal diiluan ku CEO, pamimpin pamikiran sareng ahli di industri.

Salian ngirimkeun bengkel sareng panel, bakal aya resepsi VIP anu unik dina Kemis. Ahli streaming streaming mobile di New York City anu ngadirikeun Urbanist bakal masihan wisata para distrik meatpacking, bari langsung live!

Janten upami anjeun tiasa ngukir sadinten kanggo pendidikan live streaming sareng jaringan, pendak sareng kami di Dream Downtown Nov. 8. Harga tikét sadinten mung $ 295. Dahar beurang bakal kaasup. Meunang tikét anjeun pas kusabab acara éta dipasahkeun dina hadirin 250. Tiket maya ogé sayogi, sareng tiket virtual premium bakal tiasa ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarékam sadaya bengkel.

Kuring ngarepkeun ningali anjeun dina Big Apple, teuing!

-

Paul mangrupikeun Kapala Pimpinan Streaming di StreamGeeks sareng panulis "Live Streaming nyaéta Smart Marketing." Richards ngajarkeun murid 20,000 dina UDEMY dina produksi vidéo langsung, streaming mobile, sareng seueur deui. Richards parantos janten acara NAB resmi (National Association of Broadcasters) di Las Vegas sareng janten pamimpin panginten dina industri.


AlertMe