imah » wartos » PureFlix.com taps 24i Media ngahontal leuwih layar

PureFlix.com taps 24i Media ngahontal leuwih layar


AlertMe

24i Media urang solusi SmartOTT pikeun mantuan ngajalankeun kacida - pribadi OTT aplikasi pangalaman pikeun PureFlix.com on sababaraha alat.

Amsterdam (Belanda), April 8th, 2019 - 24i Media, hiji, pamekar aplikasi vidéo global industri-ngarah, dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diwangun sarta deployed a suite of aktip video anyar pikeun PureFlix.com, Layanan SVOD tumuwuh porsi pamakéna di AS jeung Kanada. PureFlix.com nyaeta ngagunakeun solusi SmartOTT 24i urang ngawasa populér, ramah-kulawarga, dumasar-iman jasa SVOD na dina Asép Sunandar Sunarya lega platform jeung alat.

PureFlix.com mibanda sajarah megatkeun taneuh anyar: kahiji dina strategi eusi na distribusi sarta ayeuna ku pangalaman pamaké na. Pausahaan nu dipilih 24i urang solusi SmartOTT salaku platform téhnologi hareup-tungtung pikeun nganteurkeun hiji pangalaman leuwih konsisten jeung Pribadi keur aktip na peuntas sejen mimitian ti wéb pikeun Roku, Android, Amazon FireTV, C hromecast, Xbox, Smart TV (pilih Samsung sarta LG model), ios sarta Apple TV. solusi bakal ngawasa hiji pangalaman pamaké ditingkatkeun pikeun PureFlix.com palanggan on alat streaming maranéhanana pilihan.

"Téhnologi aplikasi vidéo 24i urang geus diaktipkeun kami mun nawarkeun pangalaman euyeub pikeun perpustakaan badag kami tina eusi pikeun palanggan sakuliah sababaraha layar," ceuk Marc Beckwitt, PureFlix.com'S EVP tina Kamekaran Usaha. "The pendekatan fléksibel tur modular ka manajemén aplikasi dina 24i urang SmartOTT marengan integrasi maranéhna aya jeung téhnologi tungtung deui kami ti Comcast Téhnologi Leyuran, nyandak urang tetep dihareupeun kurva. Importantly, platform téhnologi 24i urang ngabantuan kami nganteurkeun kana misi kami nyadiakeun premium kulawarga jeung iman eusi dumasar kana panongton tumuwuh kami kalayan méré kami kamampuhan pikeun nyieun dinamis, immersive na Pribadi aktip anu nempatkeun pamaké kahiji ".

Kalayan kuat sarta dibuktikeun API urang, 24i geus seamlessly terpadu téhnologi na kana solusi D2C Comcast Téhnologi Leyuran ', nyieun yayasan keur PureFlix.com'S solusi lengkep nu manjangan ti ingest na transcoding sagala jalan ka playback na monetization. solusi SmartOTT 24i urang éta pertandingan katuhu jeung PureFlix.com'S peryogi pikeun masa depan-buktina, solusi ongkos-efisien nu bakal ngaktipkeun aranjeunna pikeun gancang skala aktip di sakuliah sadaya alat hubungkeun jeung platform sareng UI konsisten.

"PureFlix.com ieu porsi a dedicated, panongton gairah anu hoyong ngakses eusi premium on alat mana wae iraha wae," ceuk Martijn van Horssen, CEO di 24i Media. "Urang téh thrilled bisa dipilih ku murni Flix keur évolusi pangalaman streaming video maranéhanana sarta kami kasampak maju ka nulungan aranjeunna dilegakeun tapak suku maranéhanana ngaliwatan ngalakonan, kualitas luhur, pangalaman video online sakuliah sababaraha alat."

Ramon Duivenvoorden, CCO di 24i Media ditambahkeun, "kami geus incredibly bungah janten bagian tina PureFlix.com'S lalampahan ka mekar dalil hiburan digital sarta mantuan eta nganteurkeun programming kualitas luhur ka panongton dedicated tur gancang tumuwuh na. "

24i Media nyandak broadcaster, operator jeung pausahaan média di sakuliah dunya nepi ka ngawangun Pribadi, pangalaman video nguntungkeun gancang dina sagala platform jeung alat. Merek kayaning HBO, iflix, Sinclair Broadcast Grup, Fox Olahraga, Globo, Entel, sarta ayeuna, PureFlix.com, Anu spearheading strategi langsung-to-konsumen na OTT maké aplikasi vidéo 24i Media-Powered.

24i Media demonstrating solusi na SmartOTT, kitu ogé solusi aplikasi bespoke maranéhanana, ATSC 3.0, Sulih & AI pikeun video tur leuwih dina 2019 NAB TembongkeunApril 8-11 di Las Vegas, di stan SU9610.


AlertMe

Brynhild Vinskei

CMO at 24i
Brynhild Vinskei teh Kapala Pasar Officer di ngarah multi-layar aplikasi TV sakuliah sadaya alat. Dina peran dirina salaku CMO, manéhna geus anjog ka Penjualan global jeung kagiatan Marketing keur 24i sarta maénkeun peran instrumental di ngembangkeun strategis, perluasan jeung tumuwuhna pausahaan global.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!