imah » wartos » Qligent Celebrates Dua Awards bergengsi di 2019 NAB Tembongkeun
Qligent narima pangajén na di panarimaan IABM BAM Awards® 2019. Ti kénca ka katuhu: Anatoly Shishin jeung Ted Korte of Qligent, IABM CEO Peter Yuda.

Qligent Celebrates Dua Awards bergengsi di 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

ngéléhkeun platform visi Analytics IABM BAM Awards® pangakuan 2019 tambah Future urang Best Tembongkeun Award, diwakilan ku Téhnologi TV

Melbourne, Florida, April 17, 2019 - Qligent dihijikeun hiji pita rapih sabudeureun na tersukses NAB Tembongkeun mun tanggal dua panghargaan Industri bergengsi kanggo platform Visi Analytics anyar na. dipikawanoh ku IABM jeung Future, anu panghargaan demonstrate kumaha Qligent geus pencét tombol katuhu sabudeureun kakuatan nu maju analytics brings ka pajoang panempo na churn customer dina pasaran televisi beuki bengkah.

Qligent narima pangajén na di IABM BAM Awards® 2019 panarimaan. Ti kénca ka katuhu: Anatoly Shishin jeung Ted Korte tina Qligent, IABM CEO Peter Yuda.

Qligent'S Visi Analytics nawarkeun solusi data badag dumasar-awan kuat ngawas kualitas Dursasana panempo, sarta ngajaga média nilai brand sakuliah sababaraha platform pangiriman. Visi Analytics harnesses kakawasaan pertambangan data, learning mesin, sarta analytics data duga pikeun mantuan para nasabah na gancang alamat isu kualitas sarta nyandak Peta corrective.

Kakawasaan Visi Analytics asalna ngaliwatan alatan kamampuhna pikeun sampel eusi video global peuntas sagala channel distribution eusi, andmonitor kualitas panempo urang tina pangalaman dina sagala platform, jaringan, kanal, atawa aplikasi iraha wae momen-uniquely dibikeun kaluar ka mil panungtungan. Nuturkeun pertambangan jeung analisis ieu susunan data masif, Visi Analytics méré broadcaster, MVPDs sarta boga eusi lianna nu assessment berharga tina kaséhatan Operasi média maranéhanana, mimitian ti pisibilitas lega mun granular, dina-jero ngalaporkeun.

"Jeung média wates pilihan hiburan sadia, pemirsa gancang bakal tumuwuh frustasi jeung ngaléngkah ka eusi alternatif lamun maranéhna ngalaman masalah nyungsi, ngakses, atanapi ningali hiji acara husus," ceuk Ted Korte, CTO, Qligent. "Visi Analytics nyadiakeun kritis wawasan real-time ka genep atawa leuwih departemén mimitian ti éfisién teknis rojongan, resiko na reductions ongkos, sarta brand na kasatiaan perbaikan".

Qligent ieu dipikawanoh dina kategori Monetize tina IABM BAM Awards® 2019. Visi Analytics nyimpen kakuatan deui dina tangan broadcaster, propaider laden jeung boga eusi ka éféktif ngalawan palanggan churn sarta erosi panongton. Kabéh éntri shortlisted anu dikintunkeun ka panel bebas tina hakim spesialis anu pamustunganana milih unggal juara kategori. Qligent ieu salah sahiji entrants 40 dipilih kaluar tina 160 IABM kiriman BAM Awards® 2019.

Kahareup urang Best Tembongkeun Awards anu dievaluasi ku panel of insinyur sarta ahli industri. Aranjeunna dipilih dumasar kana inovasi, fitur set, efisiensi ongkos jeung kinerja di porsi industri jeung sabagian nu readership target unggal ieu publikasi husus. ieu publikasi TV Téhnologi hareup urang aya otoritas televisi digital, ngagaduhan siaran, kabel, produksi, produksi pos, bisnis jeung pasar média anyar.

"The Future Best Tembongkeun Awards di NAB aya dina taun kagenep maranéhna," ceuk Paul McLane, Future menata diréktur, eusi pikeun judul téhnologi media. "Program museurkeun perhatian dina inovasi luhung dina téhnologi salaku katempo sabudeureun juta-kuadrat-suku lanté némbongkeun industri urang acara dagang luhureun. Daptar winners 2019 na nominees nembongkeun mana usaha téhnologi média anu dipingpin ".

Ngeunaan Qligent

Qligent arsiték lengkep monitoring, visualisasi jeung pangiriman analytics solusi pikeun siaran, distributor eusi, agénsi ad, régulator sarta operator jaringan. Dumasar dina Melbourne, Florida, Qligent'S pendekatan software-diartikeun nyadiakeun hiji kabuka, ngajual-agnostik platform keur nangkep kinerja, integritas jeung patuh tina sababaraha sinyal, aliran sarta Sistem sakuliah usaha tina ukuran nanaon. solusi na nyadiakeun kualitas konsisten sami tina eusi jeung layanan sakuliah sababaraha platform pangiriman sakaligus.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!