imah » wartos » Quicklink Studio siaran ngawawancara ekslusif kanggo bergengsi Inggris Football Club

Quicklink Studio siaran ngawawancara ekslusif kanggo bergengsi Inggris Football Club


AlertMe

nu Quicklink Studio Solusi geus dipilih ku klub maén bal profésional sejen anu muterkeun dina tingkat luhur bal Inggris. Solusi Studio dipaké ku ngirim kaluar tamu diondang via SMS atanapi email ka desktop atawa alat mobile hiji kontributor dina urutan nyambungkeun hiji kualitas luhur audio / video wawancara link kalayan studio.

Klub maén bal téh salah sahiji klub paling bergengsi di bal dunya sarta ngabogaan channel televisi berdasarkeun-langganan dipiboga tur dioperasikeun ku bandung. The siaran channel fans ngawawancara ekslusif kalawan pamaén sarta staf, luhur tingkat patandingan maén bal Inggris, warta bal na programming themed lianna.

Richard Rees CEO Quicklink nyebutkeun "organisasi bal beuki loba global anu merealisasikan nilai nyata dina leyuran basajan ieu. Kalawan henteu undeuran software diperlukeun pikeun kontributor, wawancara kipas kualitas luhur ekslusif bisa gampang kahontal. Solusi Studio ngamungkinkeun kipas ka dikaitkeun langsung ka studio ku single klik-to-hawa kalawan henteu logins diperlukeun ".

Richard nambihan "Sémah bisa dikirim hiji URL hiji-waktu jadi hiji SMS atanapi email sareng validitas timed. studio boga manajemén jauh pinuh ku setélan pangdeudeul audio / video malah balik / hareupeunana Pilihan kaméra on mobile maranéhanana. The pembatalan bahana inbuilt hartina euweuh earphones diwajibkeun ".

The Quicklink Studio mangrupakeun leyuran audio bi-arah / video sahingga kontribusi reureuh ultra-low tina sagala desktop atawa alat mobile maké ngan hiji web browser. Kontributor bisa diondang via SMS atanapi email na bisa ngirim eusi ka studio jarak jauh tur gampang.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Quicklink Studio jeung produk lianna Quicklink, klik Ieuh.


AlertMe
Tuturkeun Kami

quicklink

Quicklink nyaéta salah sahiji panyadia global panyadia pikeun solusi IP software sareng hardware pikeun népana vidéo langsung sareng nu diédit. Leyuran urang anu pangalusna dina kelas pikeun ngahontal kualitas video sareng audio alus teuing tina laju anu gancang pikeun sambungan IP gancang. Optimasi rubakpita anu aya dina nganggo sofwér ték dérés sareng kodekode anu saé ngandung harti yén hasil beredar tiasa dihontal tina rupa-rupa jaringan.
Tuturkeun Kami