imah » wartos » Quicklink Studio menghuburan dayana pencét Veolia diantara Perancis, Polandia sareng Maroko

Quicklink Studio menghuburan dayana pencét Veolia diantara Perancis, Polandia sareng Maroko


AlertMe

nu Solusi Studio Quicklink parantos dianggo dina dinten pers pikeun perusahaan manajemén sumberdaya Veolia. Solusi ieu dipaké pikeun nyambungkeun pamiarsa dinten pencét di Paris, ka pabrik Volkswagen di Polandia, pabrik Renault di Maroko sareng Veolia dumasar di Le Mans.

Havas Event Agency, pasangan anu kapilih tina Veolia, nyauran TBC Media ngabantosan syarat audio-visual pikeun proyék kasebut. TBC Media, panyadia produksi sareng penyiaran solusi anu didasarkeun di Perancis, teras ngadeukeutan Quicklink kalayan peryogi encoder / to-point encoder / latin low latency.

Kanggo proyék kasebut, genep Quicklink Studio ST100 parantos dilaksanakeun di situs Volkswagen di Polandia, situs Renault di Maroko sareng situs Veolia di Le Mans, masing-masing nganggo HDInput -SDI kaméra. Dina situs produksi di Paris, genep Quicklink ST100 dipasang pikeun nampi feed tina situs-situs di Polandia, Maroko sareng Le Mans.

"Tina hubungan awal sareng Quicklink sareng komunikasi sareng perencanaan di antawisna, kami tiasa mendakan solusi anu pangsaéna pikeun proyék kami supados ngajamin klien kami solusi siaran-kualitas anu kuat, ongkos-efektif"Saur Stéphane Lemarchand, Diréktur Operasi di TBC Media.

Stéphane terus: "Hatur nuhun kana Studio Quicklink, kami tiasa ngalaksanakeun solusi anu lengkep sareng ditunduh pisan dina kualitas anu langkung luhur tibatan satelit"

Rencana TBC Media ngagunakeun studio Quicklink di hareup proyék anu terus-terusan sareng parantos muji sareng ngadangukeun sareng responsifna Quicklink nalika nyayogikeun solusi Quicklink Studio.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal solusi Quicklink Studio, kunjungan dina Website wéb Quicklink Studio.


AlertMe
Tuturkeun Kami

quicklink

Quicklink nyaéta salah sahiji panyadia global panyadia pikeun solusi IP software sareng hardware pikeun népana vidéo langsung sareng nu diédit. Leyuran urang anu pangalusna dina kelas pikeun ngahontal kualitas video sareng audio alus teuing tina laju anu gancang pikeun sambungan IP gancang. Optimasi rubakpita anu aya dina nganggo sofwér ték dérés sareng kodekode anu saé ngandung harti yén hasil beredar tiasa dihontal tina rupa-rupa jaringan.
Tuturkeun Kami