imah » wartos » Quicklink TX empowers Ravensbourne Universitas London jeung Royal Shakespeare Company

Quicklink TX empowers Ravensbourne Universitas London jeung Royal Shakespeare Company


AlertMe

Dina 2018 salaku bagian tina Sakola 'Broadcast Series, Ravensbourne Universitas London geus ngagunakeun Quicklink TX pikeun mempermudah live sual studio na ngajawab sesi antara murid sakola jeung aktor ti Royal Shakespeare Company (RSC). The RSC nyaéta salah sahiji parusahaan paling tinggi-profil téater di Inggris.

The Quicklink Skype TX dirancang di partnership kalayan tim Microsoft Skype, nyaéta sistem video panggero manajemén. Ieu mangrupakeun transceiver anu nyandak panarimaan profésional sarta pangiriman sababaraha video Skype nyaéta panggero ngaliwatan SDI inputs / outputs na HDMI panganteur. Salaku Quicklink Skype TX tiasa nampi ti na kirimkeun ka mana pamaké Skype dinya nyadiakeun aksés global unrivaled ka jutaan pamaké Skype mun disiarkeun salaku HD outputs.

Salaku bagian tina pintonan, siswa nyandak bagian dina kagiatan interaktif ogé mangrupa produksi Macbeth nu disiarkeun ka panongton of leuwih 220,000 siswa.

"The Quicklink TX geus diwenangkeun mahasiswa mangtaun pangalaman invaluable tina integral tina alat-alat IP kana lingkungan siaran live."Richard Manning, Mitra Dosen Senior Ravensbourne di Téhnologi Broadcast.

Ravensbourne Universitas ieu fokus kana nyadiakeun pangalaman pendidikan spesialis unik ngagabungkeun hiji adun imajinatif tina parabot, lila-jeung téhnik. Ngaliwatan tumbu na kalawan aplikasi real-dunya éta salaku dunya-pamimpin di eksploitasi kreatif téknologi munculna pikeun nganteurkeun robah sustainable, positif, sosial sarta ékonomi.

"Quicklink méré mahasiswa urang di parabot pikeun ngaronjatkeun interactivity dina Productions maranéhanana. produksi jeung siaran mahasiswa urang téh bener bungah bisa ngahasilkeun kandungan tingkat studio profésional."Martyn Gates, Pamimpin Program - Digital Télévisi


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!