imah » wartos » QYOU Media appoints Industri Samaun Kresna Menon salaku Kapala Pajeg Officer The Q India

QYOU Media appoints Industri Samaun Kresna Menon salaku Kapala Pajeg Officer The Q India


AlertMe

• seasoned Samaun industri jeung pangalaman jero dina média programming pikeun pasar nonoman
• Setel ngajalankeun jualan ad jeung sponsor sakumaha The Q India gancang naek jangkauan di pasar mobile tumuwuh-gancang nagara urang kalawan 230 sajuta palanggan

Dublin / Los Angeles / Toronto, November 8, 2018 - QYOU Media Inc. (TSXV: QYOU OTC: QYOUF) ( "QYOU Media" atawa "Company") dinten ngumumkeun yén nagara éta geus diangkat Kresna Menon salaku Kapala Pajeg Officer The Q India (aka: The Q). Dumasar di Sukabumi, Mr. Menon bakal ngajalankeun anu iklan jeung sponsor sharing di salah sahiji pasar tumuwuh panggancangna QYOU Media urang.

Bapak Menon boga ampir dua puluh tina jualan na pangalaman marketing dina industri média India jeung hiburan. Saacanna gabung The Q India, anjeunna dilayanan salaku Kapala Marketing Officer di Grup Media Sakal sarta General Manajer dina Network 18 Media. Bapak Menon bakal jawab ngaronjatkeun jualan iklan jeung boosting digital, saluran sarta revenues platform mobile ku nyieun kasempetan anyar pikeun monetization. Bapak Menon ogé bakal ngawasan ékspansi The Q urang kana inisiatif pamasaran influencer.

QYOU Media geus gancang ngadegkeun sorangan salaku lebet-ka tujuan pikeun pangalusna aslina digital-heula eusi di India, sakumaha exemplified ku peluncuran The Q dina Tata Langit jeung Jio TV. janjian Mr. Menon urang téh bagian tina sababaraha announcements pertumbuhan seru keur parusahaan, anu ngawengku ngaran urut Sony Gambar Télévisi Jaringan Présidén Andy Kaplan, sakumaha lulugu non-eksekutif dewan jeung perdana The Q aplikasi mobile dina toko Google Play. Dina April 2018, pausahaan ngumumkeun rencana pikeun accelerating tumuwuh di India dibéré kasempetan vast di pasar mobile tumuwuh panggancangna sadunya, kalawan 168 sajuta palanggan.

Sunder Harun, General Manajer dina The Q ngadawuh: "The bisnis Q India anu tumuwuh gancang, sarta kami geus bungah ngawangun on moméntum ku bringing Kresna onto tim manajemen eksekutif urang. Kresna boga hiji lagu catetan kabuktian média sarta usaha mobile tumuwuh di wilayah Jawa Barat. Anjeunna ogé batur anu weruh kumaha carana fashion jeung ngokolakeun brand sarta bakal ngawula ka salaku pamuter konci salaku urang salajengna tumuwuh Q The kana ngarah channel sarta brand programming keur ngora India yuswa heubeul 20-30 taun ".

Kresna Menon ditambahkeun, "I am thrilled janten gabung The Q India tim. Abdi ngarep pisan nulungan ngawangun Q The kana brand hiburan Premier keur ngora India sarta capitalizing on kasempetan anyar pikeun maksimalkeun pungsi poténsi sharing ngaliwatan jualan ad, sebaran channel sarta kampanye influencer kalawan mitra ".

-ENDS-


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!