imah » jobs » Téknik Desainer - Listrik

Bubuka proyék: Desainer Rékayasa - Eléktro


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Russell sareng Dawson Pausahaan
location: East Hartford CT US
Kamampuhan nganggo AHCA, Sketch Up, Photoshop, InDesign, sareng produk kantor Microsoft. Minggu kerja Jam 40, hadir rapat staf, ngarékam waktos poean sareng ngirimkeun…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)