imah » wartos » Éditor Sora Gambar Gerak (MPSE) Pikeun Ngahargaan Ngawasi Penyunting Sora / Désainer Sora Cece sareng Penghargaan Biro Karir
Catur Aula

Éditor Sora Gambar Gerak (MPSE) Pikeun Ngahargaan Ngawasi Penyunting Sora / Désainer Sora Cece sareng Penghargaan Biro Karir


AlertMe

2020 MPSE Emas Reel Penghargaan Slated pikeun Januari 19, 2020.

Studio City, California - Éditor Éditor Gambar Gerak (MPSE) dinten ayeuna ngumumkeun yén éta bakal dipihormat Academy Award-winning pengawas sora sora Cecelia “Cece” Aula sareng panghargaan Pencapaian Karir 2020 MPSE. Balé nampi nominasi Oscar pikeun nyunting sora dina 1987 pikeun garapan na top Gun sareng meunang Oscar opat taun ka pengker The Hunt pikeun Beureum Oktober. A presiden anu lami dina MPSE, anjeunna seueur salami taun salaku wakil presiden senior pikeun sora produksi produksi di Paramount Pictures sareng ayeuna ngajarkeun desain anu hadé di UCLA. Anjeunna bakal nampi Penghargaan Karir di 67th Upacara MPSE Golden Reel Awards taunan, Januari 19, 2020 di Los Angeles.

"Cece Hall mangrupikeun salah sahiji pilar komunitas sora," saur présidén MPSE Tom McCarthy. "Anjeunna mangrupikeun éditor sora anu berbakat pisan, anu parantos nyiptakeun sora imajinatif pikeun seueur pilem anu hébat. Salaku eksekutif di Paramount Gambar, anjeunna mangrupikeun pendukung anu teu sabar pikeun produsén film sareng seniman sora sareng proyék-proyék na. Salaku pendidik, anjeunna parantos diideuan sareng ngabagi wawasan sareng pangalaman dirina sareng jalma ngora anu parantos angkat ka karir produktif di industri. Kami gumbira pikeun mikawanoh sumbangan rupa-rupa pikeun seni hiburan hiburan ku pangajaran Pencapaian Karir urang. "

Catur Aula

Saatos ngamimitian karirna salaku redaktur sora bebas, Hall badarat di Paramount Gambar di 1978 salaku wanoja anu pangheulana nyéwa di jabatan panyuntingan sora. Di Paramount, anjeunna diawasi sora pikeun pilem kaasup Star Trek II & III, Beverly Hills Cop I & II, Nyaksian, Milarian kanggo Dadan Fisher jeung Dinten Guntur. Salaku Wakil présidén senior sora pasualan, anjeunna ngawasi proyék pikeun Paramount sareng anak perusahaan kaasup The jam, Henteu Leungit, Wéb Charlotte, Hideung Oray Moan jeung Hustle & Aliran. Sapanjang jalanna, anjeunna ngembangkeun hubungan kolaborasi sareng diréktur sareng produser kaasup Scott Rudin, Peter Weir, Jerry Bruckheimer, Tony Scott, Tim Burton sareng Jordan Kerner.

Salian dirina Academy Award keur The Hunt pikeun Beureum Oktober, Hall ngagaduhan dua panghargaan MPSE Golden Reel diantara salapan nominasi. Anjeunna kapilih jadi présidén MPSE di 1984, awéwé munggaran anu nyekel kalungguhanana. Anjeunna ngawula dina panitia eksekutif cabang sora Akademi Seni Gerak Gambar sareng Ilmu Élmu salami tujuh taun.

Dina 1995, Aula diulem ngajar di UCLA School Pascasarjana Teater, Film sareng Televisi / Media sareng tetep gairah ngeunaan ngajarkeun desain sora pikeun generasi film film anyar. Anjeunna ogé nyandak residu di Savannah College of Art and Design (SCAD) sareng California State University, Monterey, sareng parantos seueur seueur panel sareng seminar ngeunaan desain sora di Amérika Serikat sareng internasional.

"Kuring ngahormatan sareng hina pikeun dipikanyaho ku babaturan kuring di MPSE," saur Hall. "Kuring boga hubungan anu panjang sareng organisasi sareng komitmen ka misinya pikeun ngamajukeun éditor sora sareng karajinan panyuntingan sora. Abdi nganuhunkeun pikeun ngagaduhan karir anu seru sareng paling bangga ngagaduhan kasempetan pikeun nyéwa seueur awéwé anu berbakat dina pilem anu kuring diawaskeun. "

MPSE Prestasi Pencapaian Karir MPSE ngenalkeun seniman anu séhat anu ngabédakeun dirina ku karya anu pantes salaku boh hiji individu sareng sasama kontributor pikeun seni sora pikeun pilem fitur, televisi, sareng kaulinan sareng pikeun conto conto kaunggulan pikeun batur anu nuturkeun. Hall ngagabung daptar anu édisi édisi pamilik sora, kalebet panampi prestasi 2019 karir karier Stephen H. Flick, John Paul Fasal, Harry Cohen, Richard King, Skip Lievsay, Randy Thom, Larry Singer, Walter Murch sareng George Watters II.

ngeunaan MPSE

Diadegkeun dina 1953, Motion Picture Sora Penyunting mangrupikeun organisasi nirlaba tina rai profésional sareng rai musik anu damel dina gerak gambar, tivi sareng industri kaulinan. Misi organisasi anu nyayogikeun kabeungharan kanyaho ti masihan pangajaran profésional ka kelompok individu, nonoman sareng profésional karir; bimbingan sareng ngadidik komunitas ngeunaan jasa seni sareng kaunggulan teknis dina nyunting sora sareng musik; nyayogikeun beasiswa pikeun teruskeun kamajuan pendidikan sora profésional; sareng ngabantosan ningkatkeun kahirupan pribadi sareng profésional pikeun lalaki sareng awéwé anu ngalaksanakeun karajinan anu unik ieu.

mpse.org


AlertMe