imah » wartos » 4K 4Charity ras Kapungkur $ 1 Million Tandaan Dina 2019 NAB Tembongkeun

4K 4Charity ras Kapungkur $ 1 Million Tandaan Dina 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

Taunan fun amprok diayakeun maju equity dina média jeung industri tech susunan catetan anyar pikeun registrations jeung dana diangkat

Portland, bijih -. April 18, 2019 - unsur Panyiaran LLC (AWS unsur), hiji (AWS) parusahaan Amazon Web Services, Inc., dinten ngumumkeun 4K 4Charity Fun Run diayakeun di 2019 NAB Tembongkeun digedékeun leuwih ti $ 68,000 pikeun Katresna Saha Code, Hiji organisasi nirlaba nasional digawé pikeun nutup celah gender dina puseuran téhnologi jeung ngarobih gambar naon programmer a Sigana mah. Ngajalankeun dilaksanakeun di NAB minggu ieu dibawa 4K kumulatif 4Charity proceeds kotor ka leuwih ti $ 1 juta, sarta peupeus rékaman saméméhna mibanda leuwih ti individu 735 didaptarkeun.

Acara 4K 4Charity hareup bakal dilaksanakeun dina Séptémber 14, 2019, salila IBC Tembongkeun dina Amsterdam. Leuwih rinci tur informasi kontak pikeun sponsor poténsi nu aya di dieu: 4k4charity.com/ibc

Moméntum terus tumuwuh pikeun ukur 4K Industri média urang amprok diayakeun pikeun ngangkat kasadaran jeung waragad pikeun ngaronjat diversity sarta citakan. Gemblengna pendaptaran éta nepi leuwih ti 30% persen leuwih 4K 4Charity Fun Run diayakeun di 2018 NAB Tembongkeun, Sedengkeun jumlah runners na walkers on kursus ngaronjat ku 33% persen. Ayeuna di taun kalima na, anu 4km (2.49-mil) ngajalankeun sarta acara leumpang dilaksanakeun di sakuliah dunya dina acara Industri utama kaasup NAB Tembongkeun, IBC Tembongkeun, sarta SMPTE Taunan Konférénsi Téknis & Pameran. Ngalir ogé diayakeun di Portland, Oregon. Sangkan ngarojong ka boga dampak paling mungkin, anu 4K 4Charity Fun donates100 persén kontribusi individu langsung ka beneficiaries nirlaba ditunjuk.

"Kusabab 2014, leuwih ti 10,000 jalma geus mantuan nambahan equity dina industri média ngaliwatan rojongan maranéhna tina 4K 4Charity Fun Run. Hatur nuhun kana komitmen sarta generosity tina sponsor sarta pendaftar individu sapuk, leuwih ti $ 1 juta di proceeds ayeuna keur nyimpen digawekeun dinten pikeun mantuan urang marginalized ku masarakat urang jeung sistem atikan manggihan kasempetan for keur ayaan, "ceuk Laura Barber, ko-pangadeg nu 4K 4Charity Fun Run Series. "Kalayan rojongan anjeun dina bade, urang téh enriching industri urang ku sahingga leuwih hadé for everyone".

Sponsor pikeun 4K 4Charity diayakeun di 2019 NAB Tembongkeun kaasup Arc Publishing, Bitmovin, Brightcove, Dolby Laboratorium, Eluvio, eupan, Irdeto, Leyard sarta planar, Raz Public Hubungan, Olahraga Video Grup, Verimatrix, Vidispine, Wall Street Komunikasi, sarta Zappos.

Ngeunaan 4K 4Charity Fun Run

Diadegkeun dina 2014, anu 4K 4Charity Fun Run Series mangrupakeun jalan 2.49-mil sarta leumpang acara anu dilaksanakeun warsihan di Las Vegas (NAB Tembongkeun sarta AWS re: Invent), Amsterdam (IBC Tembongkeun) jeung Portland, Oregon pikeun ngangkat kasadaran jeung rojongan kauangan non-kauntungan global jeung lokal nu ngarojong ngaronjat diversity sarta citakan inisiatif. Naha anjeun hiji runner kalapa atanapi resep anu stroll leisurely, anu 4K 4Charity Fun Run matak ngamudahkeun pikeun pamilon na sponsor pikeun meunangkeun aktif sareng masihan deui. 4k4charity.com/nab


AlertMe