imah » wartos » Marshall ngaleupaskeun Dua Kaméra Blok Zum Anyar

Marshall ngaleupaskeun Dua Kaméra Blok Zum Anyar


AlertMe

CV420-18X (4K60) sareng CV355-10X (HD60) Ngirimkeun Crystal 4K sareng HD Gambar Hormat Kalayan Kamampuan Ultra-Low-Light sareng SDI Fleksibel sareng HDMI Kaluaran serentak

TORRANCE, CA, July 13, 2020  ̶  Marshall Electronics ngumumkeun sékrési kaméra blok CV420-18X na CV355-10X, hiji kalayan 12.4 juta piksel anu diciptakeun kana sénsor 1K 1.7 "4K sareng hiji kalayan 2.5 juta piksel sareng 1 / 2.8" nyertakeun dina HD kisaran dina desain anu kompak pisan. Kadua kaméra direka nganggo téknologi sénsorip anu paling anyar dina téknologi sénsor sareng standar pikeun nyiar siaran sareng standar AV.

CV420-18X kagungan blok 18X optik (3X digital) kompak sareng fléksibel 12GSDI /HDMI output sakaligus sareng gambar 4K kristal jelas dugi 4096x2160p di 60fps, sedengkeun CV355-10X ningal 10X optik (12X digital) blok zum sareng fléksibel 3GSDI /HDMI output sakaligus kalayan jelas HD gambar nepi ka 1920 × 1080 dina 60fps. CV355-10X ngagantikeun kaméra CV350-10X anu aya sareng ningkat dina unggal ukuran kinerja.

Kadua kaméra ningalikeun jarak jauh sareng setélan pertandingan via Marshall Electronics touchscreen RCP kaméra Controller atanapi ngalangkungan software kontrol kaméra gratis perusahaan, anu tiasa dipendakan online. Setélan anu tiasa diatur jauh kalebet zum, iris, kasaimbangan bodas, paparan, alas, sareng seueur deui jarak jauh atanapi nalika nyetél kalayan setélan pelacak otomatis anu sanggup ngalacak kaayaan lingkungan. CV420-18X sareng CV355-10X kalebet stereo audio embedding abilities sareng sadaya ongkos frame anu tiasa dianggo dina hiji modél bari nambihan 24- sareng 23.98-fps kanggo néwak dramatis. Garis kaméra anyar ieu ngahijikeun sensitipitas sinar ultra-lemah sareng industri ngarah kinerja noise low.

"Marshall terus ngembangkeun produk kaméra anu motong, ngajaga warisan kami tina gambar kualitas siaran babarengan sareng reliabilitas, daya tahan, kalenturan sareng paling penting," saur Tod Musgrave, Diréktur Kaméra di Marshall Electronics. "Kami bungah pikeun ngenalkeun dua SDI anu serbaguna ieu sareng HDMI kaméra blokkeun ngazum ka pasar. Kadua kaméra cocog pikeun rupa-rupa aplikasi kalebet siaran, produksi, acara live, olahraga, pamaréntahan, rohang pangadilan, imah ibadah, kuliah / universitas, sareng payuneun tahap percantenan panggung. ”

Ngintunkeun konstruksi ngawangun awét, duanana kaméra parantos dianggo sareng awak aloi alumunium anu kuat, BNC ukuran pinuh HDMI sambungan, ngonci kabel I / O anu mawa RS485, audio sareng kakuatan, sareng panél pelindung pangaruh samping pikeun ngamankeun sambungan kabel.


AlertMe