imah » wartos » RBS Milih Sistem Pebble Beach pikeun automation Di dieu sadaya Stasion

RBS Milih Sistem Pebble Beach pikeun automation Di dieu sadaya Stasion


AlertMe

Weybridge, Inggris, Oktober 7th, 2019- Karikil Beach Systems Ltd, anu automation utama, manajemén eusi sareng spesialis saluran terpadu, ayeuna ngumumkeun yén dumasar-Brazil Grup RBS geus dipilih Karikil Beach Systems pikeun masihan automation playout sareng ngontrol sadaya stasionna.

Salaku bagian tina jaringan komersial kadua pangedéna di dunya, RBS TV mangrupikeun grup afiliasi TV Globo anu nyiar warta, hiburan sareng olahraga di sapanjang Brazil liwat stasion lokalna, ngirimkeun ka daptar daptar siaran TV 12. Aranjeunna ngadeukeutan Pebble liwat pasangan lokal Videodata pikeun ngararancang solusi anu bakal ningkatkeun efisiensi operasi operasi maranéhanana sareng ngajamin tampilan anu konsisten pikeun sadaya stasiun. Nalika program lokal tetep penting, tujuanna pikeun unggal stasion ieu kedah dilakukeun tanpa dipikabutuh upami diperyogikeun.

Karikil Beach Systems disadiakeun sistem automation anu tiasa adaptasi sareng modél operasi anu béda-béda. Solusi ieu direncanakeun dina kerjasama babarengan antara RBS, Videodata sareng Karikil Beach Systems Ltd, sareng bakal dipasang ku Videodata, sistem integrator. Éta kalebet parangkat saluran terpadu anu terbatas ku software Pebble's-diartikeun parangkat lunak, Marina playout automation, sareng kontrol via pangawasan sareng kontrol basis web Mercusuar. Automation pinuh kaleuleuwihan ngawengku SCTE micu pikeun ngalirkeun sisipan eusi pikeun tiap daérah.

"Ieu téknologi canggih ti Karikil Beach Systems ngamungkinkeun urang nyiptakeun sistem playout hub-speak anu nyadiakeun kontrol saderhana seueur domain, ”saur Rosalvo Carvalho, Diréktur, di Videodata. "Hal ieu méré RBS kalenturan anyar sareng kamampuan kanggo operasi jauh anu henteu mungkin sateuacanna."

Stasion RBS ayeuna tiasa narik média ti lokasi anu dikelompokeun dipuseurkeun, sareng operator tiasa ngajadwalkeun playout - sareng ngadamel parobihan on-the-fly - tina ratusan mil jauh.

"Solusi otomatis sareng playout canggih ieu masihan kami kamampuan pikeun ngalakukeun leuwih seueur kalayan sumber-sumber anu langkung rendah," saur Carlos Fini, Diréktur Téknologi di RBS. "Kami resep janten babarengan sareng Pebble sareng Videodata, duanana anu gaduh kredibilitas sareng kakenal anu kabuktian pikeun ngerjakeun padamelan."