imah » wartos » RED BEE MEDIA dileler DPP komitmen ka tanda aman dina siaran jeung produksi

RED BEE MEDIA dileler DPP komitmen ka tanda aman dina siaran jeung produksi


AlertMe

Red Bee Media parantos dianugerahi DPP Committed to Security tandha pikeun siaran sareng produksi na dugi ka Maret 2019. DPP Dipasihkeun kana program Kaamanan promosikeun prakték anu paling saé pikeun kaamanan siber dina ranté suplai média. Sertifikasi ieu nunjukkeun komitmen anu diteruskeun ti Red Bee Media dina masihan prioritizing sareng nganut kana amalan pangamanan kaamanan cyber.

DPP Committed to Security program diawalan dina 2017, dumasar kana dua dokumén anu parantos aya, a Daptar pariksa Kaamanan Pembekal, dibangkitkeun ku anggota DPP, sareng anu Syarat Panyambungan Broadcasting, didamel damel bareng sareng NABA (Asosiasi Broadcasters Kalér Amérika). Program ngamungkinkeun panyadia produksi sareng penyiaran pikeun nunjukkeun komitmen ka arah prakték kaamanan kaamanan cyber.

"Red Bee Media pinuh komitmen pikeun prioritas prakték kaamanan kaamanan cyber sareng janten pamimpin pasar dina nganteurkeun jasa anu aman ka industri siaran sareng urang bangga parantos dianugerahi DPP Ditugaskeun kanggo Kaamanan kanggo duanana siaran sareng produksi." Saur David Travis, Kapala Dénpopolio, Pidéo Pidéo, Media Bee Beureum.

Pikeun dianugikeun Tandha di DPP ka Dinas Program Kaamanan, Red Bee Media parangkat angket penilaian diri kalayan kontrol kaamanan 66, anu ditinjau sareng disatujuan ku ahli jaminan kualitas, sareng anggota DPP, Uji Digital Eurofins.

"Red Bee Media nyayogikeun réspon anu lengkep pikeun kadali daptar pamariksaan sareng parantos nunjukkeun komitmen anu leres dina kontribusi ngajantenkeun ranté suplai siaran langkung aman", saur Rowan de Pomerai, Kepala Pengiriman & Pertumbuhan, DPP. "Dinten Beureum Bee Media gabung sareng komunitas perusahaan anu mikir gancang anu nyepeng tanda DPP Security."

Red Bee Media dileler DPP Ditepikeun ka Tanda Kaamanan dina Maret 2019.

- tungtung -

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan

Jesper Wendel, Kepala Komunikasi, Beureum Bee Media
jesper.w[EMAIL PROTECTED]
+ 33 (0) 786 63 19 21

Ngeunaan Beureum Bee Media
Beureum Bee Media mangrupakeun global parusahaan jasa média ngarah ku staf leuwih ti 2500 layanan média jeung siaran ahli. Kalayan kantor sirah di London, Inggris, Beureum Bee Media nyadiakeun ladenan ti 11 hubs utama sakuliah dunya. Saban poé, jutaan jalma di sakabeh buana lalajo program televisi disiapkeun, diurus jeung disiarkeun ku staf Beureum Bee Media. Unggal taun, bisnis delivers 4 juta jam program dina leuwih ti 60 + basa keur leuwih saluran TV 500. jasa OTT Beureum Bee Media urang kaasup transcoding live saluran 233 pikeun siaran jeung saluran mandiri 119 disadiakeun pikeun 1.7 sajuta palanggan. portopolio kapanggihna eusi parusahaan ngawengku leuwih ti 10 juta pilem na judul program, ngawengku leuwih basa 25, sarta ngawengku hiji database gambar kalawan leuwih 90 persen sadaya programming sadia di sakuliah TV tradisional, VOD na SVOD. Beureum Bee Media ogé nyadiakeun leuwih 200,000 jam Captioning unggal taun - leuwih ti 70,000 jam nu hirup. Beureum Bee Media mangrupa dunungan kasempetan sarua, ku fokus jelas dina embracing diversity sarta nyieun hiji gaw inklusif sapanjang sakabéh organisasi. www.redbeemedia.com

Ngeunaan DPP

DPP mangrupikeun jaringan bisnis média média. Ieu mangrupikeun perusahaan nirlaba kalayan kaanggotaan internasional anu nyayogikeun ranté suplai média, DPP nganggur intelijen koléksi kaanggotaan pikeun ngahasilkeun wawasan, ngaktifkeun parobihan sareng nyiptakeun kasempetan pasar. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep, atanapi naroskeun ngeunaan kunjungan kaanggotaan thedpp.com


AlertMe