imah » wartos » MEDIA RED BEE Pikeun nyadiakeun jasa OTT MANAGED Pikeun NLZIET di Olanda

MEDIA RED BEE Pikeun nyadiakeun jasa OTT MANAGED Pikeun NLZIET di Olanda


AlertMe

Red Bee Media parantos dikontrak pikeun nganteurkeun jasa OTT Diurus pikeun tv live & platform video-on-demand NLZIET di Belanda, saatos ngalengkepan bukti konsép kalayan aliran langsung tina Liga Juara UEFA dina Méi 2019. Ladenan anu disayogikeun kalebet transcoding, bungkusan sareng pangiriman aliran kualitas luhur saluran langsung sareng kontén konténna dina platform NLZIET. NLZIET mangrupikeun jasa langganan bulanan sareng eusi dikumpulan tina saluran linear 22, diciptakeun ku penyiar publik Walanda NPO kerjasama sareng RTL sareng Talpa Network, dua panyiar komersial panggedéna di Walanda.

Konsep-konsep anu dibuktikeun nguji sareng nunjukkeun demonstrasi kamampuan dina nganteurkeun kontén langsung sareng nyekel-up kana alat anu disambungkeun, ogé kamampuan pikeun nangkep jumlah anu ageung ku pangguna. Tés anu suksés kalebet aliran langsung Liga UEFA Juara dina April sareng Méi 2019, dimana Red Bee Media ngintunkeun eusi dina campuran platform, kalebet alat mobile sareng pinter TV.

Terus maju, Red Bee Media bakal ngagunakeun solusi Channel Store maranéhanana, kalayan aksés kana langkung linier 10 000, pikeun akuisisi kontén sareng Ladenan OTT Manajemén maranéhna pikeun nganteurkeun kontén langsung sareng saluran linear 22 kalayan dinten 7 catch up.

Niels Baas, Diréktur Ngatur, NLZIET nyarios: "Red Bee Media nawiskeun solusi OTT anu lengkep, dimana inovasi, scalability sareng modél jasa anu fleksibel parantos mutuskeun pikeun pilihan panyadia jasa kami. Kalayan kolaborasi ieu, NLZIET sareng Red Bee Media babarengan nganteurkeun platform OTT anu fleksibel, skala, sareng inovatif, dimana urang tiasa nawiskeun palanggan kami pangalaman anu ditingali. "

"Kami bangga pisan pikeun tiasa nganteurkeun sareng ngamekarkeun jasa generasi penerus generasi ka pamiarsa Walanda babarengan sareng NLZIET. Cita-cita kami nyaéta pikeun nyiptakeun pangalaman nempoan pangsaéna, nganggo aliran kualitas luhur sareng jasa OTT anu hirup anu saé anu paling hadé ”saur Josbert van Rooijen, Kepala Pasar Pasar Benelux, Tengah & Wétan Éropa, Red Bee Media.

Red Bee Media sareng NLZIET bakal terus ngembangkeun layanan streaming babarengan, ngembangkeun jilid sareng ningkatkeun kualitas jasa. Kalayan geo-blocking nuju diangkat dina EU musim semi ieu, digabungkeun sareng skalabilitas Red Bee Media Diurus OTT Services, NLZIET bakal tiasa ningkatkeun tontonan aranjeunna di luar wates Walanda. Salaku tambahan, ngaliwat kamajuan panganyarna na di OTT live latency low, Red Bee Media ogé bakal tiasa nawiskeun kontén langsung NLZIET tina kaméra ka layar dina laju panggancangna gancang.

"Red Bee Media ngalabarkeun usaha anu lumayan dina ngalakukeun inovasi dina rohangan OTT, nyiptakeun platform jasa anu dikelompokeun anu sangat fleksibel, scalable sareng kualitatif", saur David Travis, Kapala Pimpinan Portopolio, Pidéo Pérés Bee Media Video. "Kami ayeuna ngagaduhan kamampuan pikeun nyayogikeun jasa kualitas pangluhurna pikeun usaha OTT pikeun sadaya ukuran sareng cita-cita."

- tungtung -

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan
Jesper Wendel, Kepala Komunikasi, Beureum Bee Media
[EMAIL PROTECTED]
+ 33 (0) 786 63 19 21

Ngeunaan Beureum Bee Media
Beureum Bee Media mangrupakeun global parusahaan jasa média ngarah ku staf leuwih ti 2500 layanan média jeung siaran ahli. Kalayan kantor sirah di London, Inggris, Beureum Bee Media nyadiakeun ladenan ti 11 hubs utama sakuliah dunya. Saban poé, jutaan jalma di sakabeh buana lalajo program televisi disiapkeun, diurus jeung disiarkeun ku staf Beureum Bee Media. Unggal taun, bisnis delivers 4 juta jam program dina leuwih ti 60 + basa keur leuwih saluran TV 500. jasa OTT Beureum Bee Media urang kaasup transcoding live saluran 233 pikeun siaran jeung saluran mandiri 119 disadiakeun pikeun 1.7 sajuta palanggan. portopolio kapanggihna eusi parusahaan ngawengku leuwih ti 10 juta pilem na judul program, ngawengku leuwih basa 25, sarta ngawengku hiji database gambar kalawan leuwih 90 persen sadaya programming sadia di sakuliah TV tradisional, VOD na SVOD. Beureum Bee Media ogé nyadiakeun leuwih 200,000 jam Captioning unggal taun - leuwih ti 70,000 jam nu hirup. Beureum Bee Media mangrupa dunungan kasempetan sarua, ku fokus jelas dina embracing diversity sarta nyieun hiji gaw inklusif sapanjang sakabéh organisasi. www.redbeemedia.com/nab-2019

Ngeunaan NLZIET
NLZIET mangrupikeun kerjasama antara Walanda Broadcasting Union (NPO), RTL Nederland sareng Talpa TV. Kalayan streaming tv-service NLZIET, pamirsa tiasa ningali seueur kontén ti tilu siaran Walanda panggedéna dina hiji tempat. Ku nganggo aplikasi kanggo wéb, mobile, Apple TV, TV Android, PlayStation 4 sareng TV pinter kandungan siaran disalabkeun langsung, kénging-éduk sareng paménta, kualitasna kualitas luhur, lolobana iklan gratis. Palayananna tiasa diaksés ngalanggan langganan bulanan.


AlertMe