imah » jobs » jelema nu nyunting

Bubuka proyék: Redaksi


AlertMe

jelema nu nyunting

pausahaan
Kota, Propinsi
New York, NY atanapi New Jersey
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian redaktur pikeun nyambut damel ti bumi dina dasar pikeun sagala rupa proyek udara, digital sareng média sosial pikeun sababaraha nami ageung.

Milarian jalma anu gaduh kaahlian carita carita kuat sareng pinter dina Adobe Premiere sareng suite CC. Dumasar kana NJ pikaresep, tapi dumasarkeun NY ogé henteu kunanaon.

** Punten kirimkeun conto karya sareng salah sahiji kaahlian tambahan (nyaéta: Ngabéréskeun, Saatos Balukar, sareng sajabana).

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)