imah » jobs » jelema nu nyunting

Bubuka proyék: Redaksi


AlertMe

jelema nu nyunting

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
03 / 29 / 21
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Pilari nyewa éditor pikeun produksi pilem pondok anu didamel LA dina April / Mei.

Ongkos nego. Punten kirimkeun conto upami anjeun resep.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!