imah » jobs » Kandungan jaringan Editor

Pembukaan proyék: Éditor Kandungan Network


AlertMe

Kandungan jaringan Editor

pausahaan
Kota, Propinsi
Chicago, Il
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Weigel Broadcasting Co.

Weigel Broadcasting Co. nyaéta perusahaan média milik kulawarga anu didasarkeun di Chicago, Illinois. Pausahaan gaduh sareng ngajalankeun jaringan televisi nasional, kitu ogé stasiun siaran lokal di sakumna nagara. Weigel mangrupikeun pamimpin di ruang jaringan televisi multisast anu nganggo "MeTV," Télévisi Hiburan Mémori, nomer-hiji-dipeunteun sareng nyebarkeun jaringan multicast, ogé "Pilem!" Jaringan gawé bareng sareng Stasion Télévisi Fox, dina "DESAIAN" "Jaringan," H&I "Jaringan sareng jaringan TV Mimitian dina hubungan sareng Stasion Télévisi CBS. Stasion lokal Weigel kalebet jaringan jaringan CBS, ABC, The CW, MyNet sareng Telemundo. Weigel sareng perusahaan targétna nyiarkeun jaringan sareng stasion televisi bebas di Los Angeles, Chicago, San Francisco, Seattle, St. Louis, Cedar City-St. George (Utah), Milwaukee, South Bend sareng Rockford.

Panyuntingan TV Jaringan TV

Umum Proyék Description:

Weigel Broadcasting Co. ngagaduhan pambuka langsung pikeun Panyuntingan TV Jaringan TV. Tugas umum bakal ngédit sareng pormat eusi pidéo ka jaringan televisi multicast.

Tugas / tanggung jawab:

Ngédit sareng pormat eusi kanggo hawa dina tingkat jaringan.

Jawab kajelasan sareng akurasi kontén anu disiarkeun.

Édit eusi luyu sareng aturan FCC sareng peraturan sareng SOP.

tugas sejen, jadi ditugaskeun.

syarat:

Kedah kedah pangalaman Adobe Premiere sateuacana sareng akrab sareng ngédit kontén panjang sareng pondok.

Kedah ngagaduhan perhatian anu luar biasa pikeun detil sareng kenal sareng aturan FCC sareng peraturan naon anu diidinan pikeun hawa.

Perks kami & Manfaat:

Médis, dental, Visi, pakét asuransi Kahirupan

Asuransi cacad Istilah panjang

Rencana HSA

401k kalawan mana Company

Pakansi / PTO / Satpol PP / Libur Mayar

Dibayar mumpuni-FMLA cuti

Transit Pajak bébas

Potongan Parkir Aksés

Diskon Gym Kaanggotaan

aksés merenah pikeun Bina Marga na angkot

Lingkungan kantor kabuka

Hiji blok ti aptly ngaranna réstoran Baris

Weigel Broadcasting Co. mertahankeun hiji Sarat jeung Kaayaan Kasempetan Pakasaban Sarua pikeun sakabéh Ngalamar jeung karyawan. Urang masihan tinimbangan adil ka sadaya jalma mumpuni tur mampuh kasempetan kabeh karyawan urang keur kamajuan nurutkeun abilities individu maranéhanana, paduli lomba, warna, agama, asal nasional, umur atanapi kelamin, atawa sabaraha kategori ditangtayungan lianna. Taya kasempetan keur promosi, mindahkeun atawa kauntungan sejenna pagawean bakal sabagean gede ngaliwatan prakték diskriminatif. Karyawan atawa calon pagawé boga hak pikeun mere bewara ka hiji lembaga lokal luyu, kaayaan atawa Federal lamun aranjeunna yakin maranéhna geus discriminated ngalawan.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)