imah » jobs » Editor sareng Pidéo Pidéo

Bubuka proyék: Editor sareng Pidéo Pidéo


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: SpinachVideo
location: San Francisco CA US
Anjeun mangrupikeun * Redaksi sareng Pidéo Pidéo * anu terang Premiere Pro sareng Saatos Balukar sapertos pungkur tina panangan anjeun. Anjeun cicing supados motongna langkung saé.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)