imah » jobs » Junior Video Editor

Bubuka proyék: Junior Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Merek Balsam
location: Boise ID US
Editor Video Junior bakal ngalaporkeun ka Pangatur Produksi Senior urang. Kacida parantos nganggo Adobe Premiere sareng Adobe Saatos Balukar. Tiasa angkat dugi ka 40 lbs.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)