imah » jobs » Leupas Video Editor

Bubuka proyék: leupas Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Hip New Jersey
location: Fairfield NJ US
Pangalaman tingkat-ahli sareng Adobe Premiere sareng Saatos Balukar. Pangalaman sareng Saatos Balukar sareng warna grading mangrupikeun. Kedah ngagaduhan kaahlian nyerat kuat.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)