imah » jobs » Leupas Videographer / Redaksi

Bubuka proyék: leupas Videographer / Redaksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: LMCTV
location: Mamaroneck NY US
Milarian freelance part-time, videographer / editor pikeun ngarékam acara sareng ngadamel pidéo pidéo 2- 5 menit anu diédit. Jadwalna kedah dilakukeun sareng 1 ka 2 minggu perhatosan…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)