imah » LAIN » Reddit aplikasi Moal lami deui pikeun ngjalankeun on Xbox One

Reddit aplikasi Moal lami deui pikeun ngjalankeun on Xbox One


AlertMe
[Ad_1]
GamesIndustryBiz ngalaporkeun "The Xbox One bakal ngarep ka aplikasi nu anyar nu nyandak pamaké tetep hiji panon on komunitas internét kontroversial reddit, Microsoft urang Larry Hyrb geus wangsit.".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)