imah » wartos » RUSHWORKS Ngaluarkeun KOMUNITAS RESITENTIAL KIT

RUSHWORKS Ngaluarkeun KOMUNITAS RESITENTIAL KIT


AlertMe

RUSHWORKS Ngaluarkeun KOMUNITAS RESITENTIAL KIT

Kit ningkatkeun faktor profesionalisme pikeun presentasi di bumi

Flower Mound, Texas - 1 Juli 2020 - RUSHWORKS, panyadia téknologi tiis pikeun produksi, puter sareng ngalirkeun ti saprak 2001, dinten ngumumkeun sékrési RESIDENTIAL PROMPTER KIT, kit teleprompting desktop leutik anu ngagunakeun webcam anjeun pikeun moto presentasi dumasar imah. Ieu hiji pelengkap murah pikeun RUSHPROMPTER software perusahaan pikeun aplikasi Windows anu sayogi didownload, uji coba sareng mésér ti Website RUSHWORKS kanggo $ 99. Rush Beesley, pangadeg sareng presiden RUSHWORKS, masihan detil ngeunaan kit ti markas perusahaan di Flower Mound, Texas.

"Krisis kaséhatan anu nembé nyababkeun urang ngagem téknologi anu ngamungkinkeun seueur urang damel sacara efektif ti imah. Sareng sigana anu 'normal' urang anyar bakal ningali trend ieu berkembang, " ceuk Beesley.

"Naha anjeun masihan presentasi anu disiapkeun ngalangkungan kolaborasi pidéo jauh sareng padamel perusahaan - atanapi ngayakeun démo dina kaméra - nganggo teleprompter pikeun ngajaga presentasi anjeun sering-sering ngabantosan, sareng ningkatkeun pangaruh tina pesen anjeun ku soca-to- kontak layar panon .. ”

Beesley nekenkeun yén kalayan RUSHPROMPTER sareng KOMPUTUS PROSPTER KOMUNITAS henteu aya anu peryogi téknologi atanapi ngabéréskeun téknologi pikeun ngalirkeun hiji épék anu hadé, dipenta. KIT kéngingkeun dasar bunder, 18 "panangan fleksibel, clamp cinyusu kalayan cermin refleksi sareng lampu bloker lampu.

Pikeun ngadamel kalolobaan presentasi ogé rapat rapat gaya Zoom, Beesley parantos ngarang sareng nyéépkeun dokumen anu nyertakeun opat cara saderhana pikeun ningkatkeun kumaha anjeun katingalina sareng disada pikeun sesi teleprompter. Pencét di dieu pikeun ngundeur dina Halaman RUSHWORKS Halaman.

“Komunikasi anu saé penting - dina sagala umur. Sareng henteu aya anu ngagedekeun kapercayaan langkung ti batan naskah anjeun tiasa percanten nalika ngirim pesen ka batur. Éta kumaha teleprompters, " Saur Beesley.

KIT PROMPTER RESITENTIAL hargana $ 595.


AlertMe