imah » wartos » Animasi Renegade Goes Retro dina Kampanye Lucu pikeun Wienerschnitzel

Animasi Renegade Goes Retro dina Kampanye Lucu pikeun Wienerschnitzel


AlertMe

Logo Renegadecleverly quirky, bintik musik-disetir DGWB urang parody pilem westerns, pantai, Hollywood musicals tur leuwih!

GLENDALE, Calif.-Renegade animasi Butuh Wienerschnitzel deui ka '60s dina, kampanye iklan animasi anyar keur ranté réstoran. Katimu ku Oranyeu County, California agénsi DGWB, anu commercials nganggo animasi retro na jingles mun membangkitkan 1961 asal Wienerschnitzel urang.

hiji titik spoofs vintage TV Westerns sakumaha anjing panas ngaranna Big Angus datang dina kota kulon ngagem hat sapuluh-galon na paking a dispenser saos tomat mana shootin 'beusi na halah jadi. titik sejen mangrupakeun kirim-up di hiji hermansah-gaya musik kalawan bodo dina hat luhur sarta tuxedo dibintanginya dina jumlah produksi elaborate ngeunaan Wienerschnitzel urang juta dollar "tunai di dina Banjarnegara Dog" sweepstakes.

"Urang sunda lakukeun barang senang jeung katingal retro nyaeta pisan nepi gang urang," nyebutkeun Renegade animasi produser eksekutif Ashley Postlewaite. "Nyieun jeung Iklan éta hiji prosés super kolaborasi jeung agénsi jeung imah jingle".

The jingles anu ditulis ku bi-basisir produser musik nyanyi naga na rentang di gaya ti surfer batu ka breezy, diuk-com-flavored pop lagu. Tim animasi Renegade urang Drew cues visual maranéhanana ti musik. "Urang nyokot lagu jeung lumpat sareng maranehna," recalls diréktur Darrell Van Citters. "DGWB masihan urang loba kabebasan. Simkuring ngagaduhan nyorong warna jeung desain, sarta ngabejaan carita senang. "

DerWienerschnitzel04

Renegade animasi dihasilkeun kampanye migunakeun téhnik animasi Flash inovatif, impeccable arah seni tur humor genial anu hallmarks na. "Kampanye ngabogaan saeutik tina sagalana," ceuk Van Citters. "The lagu barat dijieunna kami pikir tina Langkaplancar na sunsets endah na. Kitu tinimbang buka pikeun katingal 'High Beurang' dimana sagalana geus brightly cahayana, urang nyandak arah béda. Sakabeh hal ieu bathed dina Panonpoé Tilelep kulon geulis ".

"Urang kungsi klien hébat, agénsi hébat sarta imah jingle hébat," Van Citters nambihan. "Ieu sagalana rék dina iklan proyék-everybody dibawa hal pikeun pihak nu. Aya sia aya aing spot ieu dina hawa. "

Animasi Renegade nyaeta on roll a. studio anu nembe réngsé usum mimiti The Tom and Jerry Tembongkeun (Dumasar kana Palasik karakter Hanna-Barbera) pikeun Kartun Network, kitu ogé anu komersial nasional pikeun Geico. Éta ogé dihasilkeun animasi pilots pikeun Amazon, Nickelodeon sarta PBS.

Animasi Renegade perenahna di 111 E. Broadway, Ste. 208, Glendale, California 91205. Nelepon 818.551.2351 atanapi mangga buka www.renegadeanimation.com

DerWienerschnitzel01

sks

klien: Wienerschnitzel

Agénsi: DGWB. Jon Gothold, Diréktur Kreatif Eksekutif 'Courtney Betley, Mitra Kreatif Diréktur / Copywriter; Amy Krause, produser.

animasi: Animasi Renegade. Darrell Van Citters, diréktur; Ashley Postlewaite, produser eksekutif; Andy Jolliff, manajer produksi; Alec Megibben na Darin McGowan, storyboard; Sierra Lewis, desain; Sara Anderson, cleanup; Jason Plapp, Keith Holven, Joanna Davidovich, barina Gazizova na Sierra Lewis, animasi; Andy Jolliff, komposit / redaksi.

musik: Nyanyi naga. Chris Fulford-Brown, Brandon O'Connell na Conor Meads, komposer; Glen Galloway, produser.





AlertMe