imah » wartos » Avid Debuts Produksi Reimagined sareng Solusi Pas Aliran Gawé pikeun Video sareng Pencipta Kandungan Audio di IBC2019

Avid Debuts Produksi Reimagined sareng Solusi Pas Aliran Gawé pikeun Video sareng Pencipta Kandungan Audio di IBC2019


AlertMe

All-new Media Composer, MediaCentral langkung kuat sareng NEXIS teu mulus neundeun awan diantara inovasi dina préparasi TV Éropa sareng profésional pilem.

Panyorot IBC

Pikeun kréatif video, Media Composer 2019 ngamungkinkeun para produsén média angkat ti mimiti dipotong dugi ka pangiriman terakhir tanpa ninggalkeun aplikasi
Pikeun perusahaan, generasi saterusna MediaCentral ngamungkinkeun tim supados ngaluarkeun eusi ku langkung gancang sareng maksimalkeun niléy
Kanggo komunitas audio, anu énggal karanjingan S4 na karanjingan Permukaan kontrol S1 nyayogikeun solusi nyampur sora anu kuat, kuat tapi mampu dimungkinkeun pikeun cocog sareng fasilitas studio anu langkung alit

BURLINGTON, Massa., - IBC2019, karanjingan® (Nasdaq: karanjingan) ngagentos sorotan kana perangkat lunak anu pangahirna sareng inovasi pikeun perusahaan média Éropa, tim sareng individu pikeun ngaktifkeun aranjeunna langkung saé ngahijikeun, kolaborasi sareng minuhan tantangan dina ciptaan média ayeuna sareng distribusi. Sémah ka karanjinganPangadegna (7.B55) bakal ngalaman media komposer reimagined lengkep, generasi saterusna MediaCentral®, sadaya-anyar karanjingan S4 na karanjingan Permukaan kontrol audio S1, nyaéta karanjingan NEXIS | Penawaran neundeun Cloudspaces ™ SaaS, pangladén video FastServe® panganyarna, sareng seueur deui. IBC2019 bakal diayakeun Séptémber 13-17 di RAI Amsterdam.

"Pencipta eusi dinten ieu kedah padu sareng format anyar, résolusi anu langkung luhur, anggaran anu langkung ketat sareng realitas distribusi anu langkung saé, ku kituna ciptaan média sareng alat distribusi kedah langkung saé tibatan kantos," saur Jeff Rosica, CEO sareng Présidén di karanjingan. "Kami terus-terusan mekar solusi kami pikeun ngaleuwihan ekspektasi customer, rékayasa pikeun efisiensi anu langkung ageung, nganteurkeun langkung seueur platform, sareng nyayogikeun kadali langkung dina prosés kreatif. Di IBC, urang ngarepkeun demonstrasi kumaha, kalayan karanjingan, konsumén urang tiasa nganteurkeun langkung seueur kontén sareng nyiptakeun kecepatan inspirasi. "

Media komposer 2019

IBC nandaan debut Éropah pikeun Komposer Media 2019, karanjinganSistem édisi pidéo unggulan urang ulang pikeun dinten-ayeuna sareng énjing-generasi produsén média. Ngahasilkeun sareng panyunting profésional, freelancer sareng wartawan tiasa berpungsi langkung kreatif ngaliwatan pangalaman pangguna énggal, generasi penerus karanjingan mesin média kalayan pamrosésan anu disebarkeun, pagawean sareng nganteurkeun kamampuan sareng dukungan pikeun 8K, 16K sareng HDR, sareng antarbeungeut dumasar peran anu disesuaikan pikeun tim ageung. Kalayan Media Composer 2019, hiji sérédator tiasa angkat ti heula dipotong ka pangiriman tanpa kantos ninggalkeun aplikasi.

Di IBC, karanjingan bakal sawangan seueur fitur sareng apdet Komposer Media anu bakal datang, kalebet:

Kadali énggal pikeun Komposer Media | Administrator perusahaan pikeun ngonpigurasikeun UI Composer UI sareng média anu aman kalayan kamampuan turun kalayan dumasar kana peran pangguna
Bulk Edit, anu bakal ngamungkinkeun para pangguna nyepetkeun panawaran téks dina kolom bin dina sababaraha klip sekaligus
Aliran kerja interoperabilitas anu ditingkatkeun pikeun ngijinkeun urutan antara Media Composer sareng Adobe Premiere Pro

MediaCentral | Manajemén Redaksi

karanjingan bakal nunjukkeun MediaCentral | Manajemén Redaksi, anu ngagaduhan alat parantos manajemén média anu diperkirakeun anu nyunting dumasar kana browser, storyboarding, pamilarian media fonétis, sareng kamampuan manajemén proyék. Ngalangkungan aliran kerja anu kuat tapi sederhana, lengkep sareng Media Composer sareng karanjingan Panyimpen NEXIS®, panyipta kontén tiasa ngagancangkeun sadaya aliran kerja pasokan produksi, gancang browsing, search, logging, sareng pangatur gambar multicamera ti mana waé.

MediaCentral

MediaCentral® nyandak kabocoran maju sareng MediaCentral 2019, platform industri média aliran generasi anu paling komprehensif, olah raga, olahraga sareng operasi manajemén média perusahaan. MediaCentral ditunjuk ulang pikeun ngaktifkeun palanggan-ti dua tim ti hiji organisasi rébuan-ngagaduhan aksés gampang inpormasi, aset média sareng aplikasi, ku kituna aranjeunna tiasa ngubah eusi langkung gancang ti sateuacanna. Dina IBC2019, karanjingan bakal unveil MediaCentral l Publisher, panawaran SaaS énggal anu dimaénkeun ku Wildmoka, anu ngamungkinkeun produsén média nyiptakeun kontén, nambihan grafis sareng branding, sareng nyebarkeun warta sareng video olahraga gancang ka sababaraha média sosial sareng titik digital pikeun ngamajukeun panempo sareng drive hasil.

Cepat

karanjingan ngungkabkeun paningkatan kana platform pangladén video FastServe® di IBC kanggo balikan gancang sareng akhir-ka-ahir warta, olahraga, sareng alur produksi produksi langsung. Sayogi dina tilu konfigurasi tapak suku anu langkung alit, FastServe | Ingest, Live Edit, sareng Playout ngagabung pisan karanjingan NEXIS sareng MediaCentral, sareng ngagancangkeun pangémutan, ngédit sareng alur kerja bari teras nyengkuyung saluran anu langkung luhur sareng biaya sadaya saluran per channel.

karanjingan NEXIS | Haram awan

IBC nandaan debutna Éropa tina karanjingan NEXIS | Cloudspaces ™, anu butuh setrés kaluar tina manajemén média ku jalan henteu manjang karanjingan Panyimpen NEXIS ka awan kanggo gampang parkir proyék sareng nyadangkeun karanjingan Ruang kerja NEXIS. Nganggo sami karanjingan NEXIS Management Console, pamaké tiasa gampang ngaktipkeun karanjingan NEXIS l Cloudspaces, anu nyayogikeun otomatis panyimpanan awan ngagampangkeun kakawasaan Microsoft Azure, ngosongkeun rohangan lokal pikeun produksi anu teu diganggu, sareng nawiskeun warta, olahraga, sareng tim produksi produksi cara anu gampang pikeun aman nyimpen sareng taman média dina méga.

Pro Alat 2019

Ogé anu nyiptakeun debut Éropa di IBC nyaéta Pro Tools® 2019, anu nguatkeun kakuatan sareng kinerja unggal pangguna-ti panyipta musik profésional sareng seniman ngalukis ka professional top audio-eselon sareng insinyur-anu ngamungkinkeun aranjeunna langkung gancang sareng langkung kreatif dina hal anu paling proyék rumit. Pikeun pangguna anu damel di lingkungan lagu-lagu anu luhur, sapertos produksi pos audio, Pro Alat | Ultimate ™ ngirimkeun 50 persén langkung seueur lagu / lagu audio tibatan versi sateuacana. Salian ti wates sora dasar ieu ningkat ka 384, Pro Alat | Software pamungkas na HD Palanggan pribumi tiasa salajengna ningkatkeun jumlah sora anu sayogi dugi ka 768 per system-saluyu sareng tilu Alat Pro | Sistem HDX-ditambah ku Peralatan Pro | Paket Sora Ultimate.

Di IBC, karanjingan bakal nampilkeun fitur anyar anu bakal datang pikeun para profesional produksi produksi, kalebet dukungan énggal pikeun resolusi pidéo sareng tingkat pigura anu langkung ageung. Kamampuhan pikeun ngiringan eusi anu sami dina Media Composer bakal ngaleungitkeun kabutuhan transcoding sareng format file atanapi konvérsi résolusi, nyirorakeun alur produksi post-produksi audio tungtung-tungtung sareng nyéépkeun waktos sareng ongkos.

karanjingan S4 na karanjingan S1

Karek ngarilis karanjingan S4 brings kakuatan sareng workflows of karanjingan'Pro industri-ngarah Pro Pakakas | Beungeut kontrol S6 ka profesional audio sadar-leutik sareng musik musik alit- sareng ukuran ukuranana dina émosiérgét, langkung kompak. S4 nyayogikeun pangalaman anu terintegrasi sareng DAW -enabled EUCON ™, tina Pro Tools, Nuendo sareng Pyramix ka Logic Pro, Cubase, sareng parangkat lunak audio sanésna. Di IBC, karanjingan bakal nunjukkeun perbandingan sisi-demi-na karanjingan S4 na karanjingan Pergaulan S6 pikeun Dolby Atmos.

Pas-bakal-dikirim karanjingan S1 masihan profésional audio kana kacepetan gancangna, akurasi, sareng integrasi perangkat lunak anu diperyogikeun pikeun nyampurkeun campuran anu langkung saé langkung gancang. Tina ngarékam sareng ngedit lagu, kanggo nyampur sareng ngawas dina stereo atanapi sakurilingna, S1 nyayogikeun kontrol lengkep sareng umpan balik visual pikeun ngagancangkeun alur kerja audio.

Onstage di IBC

karanjingan eksekutif bakal milu dina séri anu nyarios nalika IBC 2019, kalebet:

Nagreg "Stryke" Chin, Evangelist Produk Audio di karanjingan, anu bakal nyarios perkawis produksi audio immersive Native: captivating panempo modern dina IABM Teater Trend Masa Depan (Aula 8, Nangtung F40) ti 11-11: 20 am dinten Minggu, Séptémber 15;
Redaksi musik Rocketman Andy Patterson, anu bakal gabung karanjingan's Matt Feury, Diréktur senior, Hubungan Artis & Pemasaran Rujukan, di IBC Big Screen nyandak pamiarsa ngalangkungan masterclass musik: Rocketman: carita musik tina 1: 45-2: 30 pm dinten Jumaah, Séptémber 13 dina. Pusat Auditorium; jeung
Éditor anu menang Oscar® Chris Dickens, anu ogé bakal miluan karanjingan's Matt Feury at the IBC Big Screen for Rocketman: Carita ngeunaan édisi, ngabahas kumaha anjeunna mantuan nyiptakeun fantasi anu leres tina musik biografi anu diakoni ti 2: 45-3: 30 pm dinten Jumaah, Séptémber 13 di Pusat Auditorium.
Hadirin IBC diulem ngajalajah sajauh lengkep karanjingan solusi sareng ngalaman acara di lokasi sareng demonstrasi di IBC, nangtung 7.B55. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal karanjingan inovasi, kunjungan www.avid.com.

kira-kira karanjingan

karanjingan delivers platform média paling kabuka sarta efisien, kumaha nyambungkeun kreasi eusi kalawan kolaborasi, panyalindungan asset, distribusi, jeung konsumsi. karanjingan'S masarakat customer preeminent migunakeun karanjingan'S parabot komprehensif sarta solusi workflow mun nyieun, ngadistribusikaeun na monetize rekaman musik nu paling diawaskeun, dipikacinta tur listened ka média dina dunya-ti bergengsi jeung film fitur keur nempokeun tipi populér, program warta na acara olahraga televised-unggul pangajén, sareng sohor jeung konser live. Jeung paling fléksibel deployment jeung bedah pilihan, karanjingan'S solusi industri-ngarah ngawengku Media Composer®, Pro Tools®, karanjingan NEXIS®, MediaCentral®, iNEWS®, AirSpeed®, Sibelius®, karanjingan VENUE ™, FastServe®, sareng Maestro ™. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal karanjingan solusi jeung jasa, didatangan www.karanjingan.com, connect with karanjingan on Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, atawa ngalanggan karanjingan Blog.

© 2019 karanjingan Téhnologi, Inc. Sadaya hak ditangtayungan. karanjingan, nu karanjingan logo, karanjingan Nexis, FastServe, AirSpeed, iNews, maestro, MediaCentral, Media Composer, Pro Tools, karanjingan Tempat, sarta Sibelius mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti karanjingan Téhnologi, Inc. atanapi subsidiaries na di Amérika Serikat jeung / atawa nagara séjén. Sadaya merek dagang nu sejenna mangrupakeun hak milik nu bogana. fitur produk, spésifikasi, syarat sistem na kasadiaan anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

Oscar mangrupakeun mérek dagang kadaptar sareng tanda jasa Akademi Mémosi Gambar Seni jeung Élmu.

PR Contact:

karanjingan

Donnelle Koselka

[EMAIL PROTECTED]

Beureum lori Konéng lori (karanjingan'Agénsi PR s)

Alex Humphries-Prancis-Inggris

Tanya Roberts-AS

[EMAIL PROTECTED]