imah » wartos » Avid to Present Technology Preview of SRT and Haivision SRT Hub in Production Workflows at IBC2019

Avid to Present Technology Preview of SRT and Haivision SRT Hub in Production Workflows at IBC2019


AlertMe

Kolaborasi sareng Haivision sareng Microsoft, karanjingan ngarobih taneuh anyar ku ngamungkinkeun warta sareng penyiar olahraga kalayan gampang ngéngingkeun tina SRT Hub pikeun alur produksi produksi awan

Berita Anyar:

  • karanjingan, Haivision sareng Microsoft pikeun nilik alur kerja di premis sareng awan anu anggo karanjingan's FastServe® | Aliran di IBC2019
  • SRT sareng Haivision SRT Hub ngaktifkeun siaran warta sareng olahraga pikeun nyertakeun langkung seueur carita ti mana waé tanpa mahal satelit tautan atanapi serat optik
  • SRT nyayogikeun sambungan laten anu aman, pisan low tina sawah ka studio atanapi ka awan tanpa panyumputan atanapi telat
  • Ngaliwatan Haivision SRT Hub, dikuasaan ku Microsoft Azure, kontén hirup tiasa gampang ngalirkeun dimana waé ngalangkungan méga

BURLINGTON, Massa., - karanjingan® (NASDAQ: avid) dinten ngumumkeun dukungan terpadu pikeun SRT (Protéksi Angkutan Terpercaya) protokol, protokol angkutan pidéo sumber terbuka anu nyayogikeun transmisi video langsung anu jelas, dipercaya dina internét kabuka kanggo produksi warta sareng olahraga. karanjingan ogé ngumumkeun integrasi anyar sareng Haivision SRT Hub, anu ngamungkinkeun intelektual langsung- sareng média berbasis média anu ngalangkungan jaringan Microsoft Azure liwat IP pikeun pangiriman anu hargana, kualitas kualitas sareng aman kana karanjingan awan sareng alur édisi pangropéa dina premis.

"IP muka panto pikeun nyiptakeun eusi sareng konsumsi sélulér, tapi ngajamin kualitas pikeun panyipta sareng konsumen parantos mangrupakeun tantangan anu serius, terus aya," saur Ray Thompson, Diréktur Pemasaran Produk di karanjingan. "Ku cara ngahijikeun SRT sareng Haivision SRT Hub, karanjingan bakal tiasa nganteurkeun kamampuan kana kéngingkeun warta, olahraga sareng eusi live ti mana waé kana MediaCentral® sareng kaluar kana saluran média sosial sareng siaran. "

dimekarkeun ku Haivision, SRT Hub nyadiakeun aman, laten pisan kualitas luhur live- atanapi file dumasar-file ti sawah ka studio atanapi méga. karanjingan, Haivision, sareng Microsoft bakal sawangan alur kerja di premis sareng awan anu ngungkitkeun Haivision SRT Hub sareng karanjingan's FastServe | Aliran pikeun ngangkut sareng pangéngingkeun aliran basis data SRT basis IP ti mana waé tanpa kudu serat optik anu mahal atanapi satelit Tumbu.

"Berita sareng penyiar olahraga beuki investasi di kontribusi berbasis IP kanggo ningkatkeun kamampuan na pikeun nyakup langkung seueur warta, acara sareng olahraga ti mana waé, kalayan waktos anu paling pondok tiasa janten," saur Mahmoud Al-Daccak, CTO di Haivision. "Kolaborasi kami sareng Microsoft sareng karanjingan nyorot kumaha SRT Hub nyayogikeun anjeun nyambungkeun mitra ékosistem siaran babarengan kana alur kerja anu lancar pikeun leres-leres meunang kontén ti médan peuntas tulang tonggong Azure sareng kana karanjingan warta atanapi olahraga alur kerja anu disebatkeun dina premis atanapi di méga. ”

"Téks téknologi ieu nganggo karanjingan sareng Haivision mangrupikeun léngkah sanésna anu ngajantenkeun produksi awan sareng ngalir industri langkung caket kana produksi awan tungtung-to-end, ngamungkinkeun berbagai berita, olahraga, sareng alur kerja acara langsung, "saur Sudheer Sirivara, General Manager for Azure Media at Microsoft Corp. "karanjingan, Microsoft, sareng Haivision gancang nyepetkeun inovasi, ngagampangkeun eusi aman anu aman dipayunkeun kana méga pikeun karanjinganBerita sareng kakuatan olahraga produksi sareng disebarkeun ka sadaya jaringan Azure. "

karanjingan mangrupakeun anggota SRT Alliance, komunitas kolaborasi pamimpin industri sareng pamekar narékahan pikeun ngangkut angkutan pidéo internét laten handap ku teras ningkatkeun tingkatkeun sumber terbuka SRT.

karanjingan bakal nunjukkeun rangkepan SRT MediaCentral® jeung Cepat® aplikasi di IBC2019 (nangtung 7.B55), Séptémber 13-17.

kira-kira karanjingan

karanjingan delivers platform média paling kabuka sarta efisien, kumaha nyambungkeun kreasi eusi kalawan kolaborasi, panyalindungan asset, distribusi, jeung konsumsi. karanjingan'S masarakat customer preeminent migunakeun karanjingan'S parabot komprehensif sarta solusi workflow mun nyieun, ngadistribusikaeun na monetize rekaman musik nu paling diawaskeun, dipikacinta tur listened ka média dina dunya-ti bergengsi jeung film fitur keur nempokeun tipi populér, program warta na acara olahraga televised-unggul pangajén, sareng sohor jeung konser live. Jeung paling fléksibel deployment jeung bedah pilihan, karanjinganLeyuran industri-industri anu kalebet kaasup Media Composer®, Parabot Pro®, karanjingan NEXIS®, MediaCentral®, iNEWS®, AirSpeed®, Sibelius®, karanjingan tempat, FastServe®, Sarta Maestro. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang karanjingan solusi jeung jasa, mangga buka www.avid.com, Connect with karanjingan on Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Atawa ngalanggan avid Blog.

© 2019 karanjingan Téhnologi, Inc. Sadaya hak ditangtayungan. karanjingan, nu karanjingan logo, karanjingan Nexis, FastServe, AirSpeed, iNews, maestro, MediaCentral, Media Composer, Pro Tools, karanjingan Tempat, sarta Sibelius mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti karanjingan Téhnologi, Inc. atanapi subsidiaries na di Amérika Serikat jeung / atawa nagara séjén. Sadaya merek dagang nu sejenna mangrupakeun hak milik nu bogana. fitur produk, spésifikasi, syarat sistem na kasadiaan anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

PR Contact:

karanjingan

Donnelle Koselka

[EMAIL PROTECTED]

Beureum lori Konéng lori (karanjingan'Agénsi PR s)

Alex Humphries-Prancis-Inggris

Tanya Roberts-AS

[EMAIL PROTECTED]