imah » wartos » Rising Sun Gambar Springs kana Aksi keur Marvel Studios ' "Kaptén Marvel"

Rising Sun Gambar Springs kana Aksi keur Marvel Studios ' "Kaptén Marvel"


AlertMe

Studio delivers ratusan nembak VFX kompléks pikeun tambahan panganyarna ka Marvel Cinematic Semesta.

Adelaide, Australia Kidul- striving pikeun realisme gambar-sampurna sarta nerapkeun mania pikeun jéntré, Rising Sun Gambar dihasilkeun ampir 300 épék visual nembak pikeun pilem panganyarna Marvel Studios ' Kaptén Marvel. studio dieksekusi hiji host of visuals nangtang pikeun ngahasilkeun blockbuster kaasup hiji hanggar pesawat subterranean pinuh 3D boneka jeung gear militér sarta fabricating runtuyan holograms shimmering.

Gawe bareng dina pengawasan Direksi Anna Boden na Ryan Fleck, VFX pembina Chris Townsend jeung Tambahan VFX Megapolitan Janelle Croshaw, sarta VFX produser Damien Carr, RSP dirakit hiji tim seniman 100 na devoted ampir sataun pikeun produksi. Salaku salah sahiji sababaraha ngical paralatan VFX aub dina usaha, studio Nyanghareupan tantangan kembar ti pasamoan bar kacida luhurna keur kreativitas sarta kaunggulan teknis, jeung koordinasi usaha na kalawan ngical paralatan sejenna lokasina di sakumna dunya. "Tugas kami éta pikeun nganteurkeun nembak nu patepung standar Marvel Studios 'kukituna Blok kalawan gawé lumangsung di studio lianna," nyebutkeun RSP VFX Megapolitan Malte Sarnes. "Dina loba nembak, urang anu babagi aset kalawan tilu atawa opat studio lianna. Ieu diperlukeun komunikasi alus jeung tata ati, tapi ieu fun ningali kumaha seamlessly eta sadayana sumping babarengan. "

kontribusi paling éksténsif RSP urang ka pilem dipuseurkeun dina hanggar militér masif diwangun handapeun gunung. Muncul di leuwih ti 60 nembak, lingkungan téh lolobana 3D tur ngawengku hiji landasan lila, panto hanggar buta, rojongan balok, scaffolds, pesawat, bak suluh, armaments, rupa-rupa gear jeung téhnologi. tembok batu anu ngurilingan hanggar di oge katingali dina loba nembak.

Gawé bareng tim produksi Marvel Studios ', RSP dirancang fasilitas pikeun ngagambarkeun kaayaan-of-nu-seni téhnologi pesawat ti 1990s, dilarapkeun dina skala nu leuwih gede. Sarnes sarta timnya Drew rujukan tina fasilitas hawa real-dunya, bunkers bawah tanah jeung struktur nu sarupa sangkan asset 3D bisa dipercaya dina istilah arsitektur, fungsi jeung bahan. "Urang diulik kumaha wangunan jero taneuh anu diwangun, jeung naon perlu ngarojong hiji," Sarnes ngécéskeun. "Urang melong parabot tunneling dipaké pikeun nyukur jauh batu na jenis tanda sakitu. Eta oge penting pikeun némbongkeun yén struktur miboga sajarah sarta diwangun dina fase kana waktu. Eta asalna leutik sarta laun ngalegaan. Ku kituna, sababaraha bagéan hanggar di némbongan heubeul jeung bit dirtier ti batur. "

Pedalaman hanggar di ieu ngeusi rébuan prop 3D, unggal dimodelkeun na textured kasampak nyata jeung fungsi alami. "Urang diwangun sagalana ti crates ammo kana mesin pangropéa kompléks," tatan CG Megapolitan Noah Wawakil. "Adjoining landasan nya éta teluk hanggar individual, unggal kalawan wewengkon gawe, bak bahan bakar jeung caches bahan. Sangkan lingkungan ieu incredibly kompléks ngarasa nyata, urang ngembangkeun hiji sistem lampu-instancing nu dikawasa 1,000 sumber cahaya. Tombol nyieun hiji lingkungan kompléks ieu muncul nyata ieu kaasup tingkat jéntré visual nu urang, salaku manusa, anu dipaké pikeun ningali. Nanaon kirang na panongton bakal nampik salaku jieunan. "

hanggar mucunghul dina sababaraha urutan dina film, kaasup adegan ngudag, sarta ditempo ti varying perspéktif, duanana nutup-up na sudut lega. Modél 3D, kituna, kungsi jadi lengkep jeung pinuh lengkep dina sakabéh diménsi. "The tantangan pangbadagna ieu lalaki skala katuhu," nyebutkeun 2D Diterangkeun Guido Wolter. "Urang ditangtukeun yén set teh diperlukeun kavling frékuénsi luhur jéntré dina siling ... Straps, balok jeung lampu. Maranéhanana kritis kana achieving rasa ditangtoskeun tina jero. Sakitu hanggar di némbongan badag. "

RSP oge jawab sababaraha épék hologram nu diperlukeun perlakuan halus. Dina film, alat holographic dipaké ku Carol Danvers (Brie Larson) jeung Yon-Rogg (Jude Hukum) pikeun komunikasi dua arah. Numutkeun Sarnes, najan teknologi holographic of diurutkeun nu écés teu aya di 1990s, epek visual ka diperlukeun bisa dumasar kana prinsip rasional. "Chris Townsend hayang boga holograms grounded kanyataanana. Anjeunna sumping up jeung gagasan ngawangun eta tina ferrofluid, cairan nu bisa dikontrol jeung dibentuk ku widang magnét. Sanajan éta hologram mangrupa, ieu penting pikeun boga tech bisa dipercaya balik sagala projections, "nyebutkeun Sarnes. "Ferrofluid janten dasarna urang. Lamun ayeuna teh NGAMANIPULASI, éta ngahasilkeun paku ménél lampu nu némbak kaluhur proyek tipe salah sahiji gambar ".

Tim 3D studio urang dijieun efek holographic husus ku ngagunakeun Houdini mun simulate kabiasaan ferrofluid. "Ieu rada nangtang pikeun mulasara dadasar fisik na bari seni ngarahkeun ka ngalakukeun naon urang diperlukeun," tatan Wawakil. "Pikeun unggal hologram kami dipaké cocok-move karakter Peta hirup keur ngahasilkeun nu jilid FX na 3D pas partikel sarta atmospherics volumetric ngeusian kamar. ngembangkeun katingal sarta cahaya departemén kami rendered skor tina perlakuan 3D on unggal karakter ngajalankeun hiji comps holographic kompléks. The balok jeung piksel perlakuan anu diatur dina comp tetep hirup kreatif lincah ".

The partnership kreatif antara tim produksi jeung RSP éta Cangkuang pikeun mastikeun visi Direksi 'ieu reflected dina produk ahir. kolaborasi ieu tina utmost pentingna jeung eta diperlukeun koordinasi considerable balik layar. "Prosés kreatif éta prioritas nalika gawé bareng Chris jeung Janelle. Sakabéh tim RSP dirojong ieu seamlessly pikeun mastikeun kualitas karya pangluhurna dikirimkeun dina fashion timely, "nyebutkeun RSP produser Alexandra Daunt Watney, nambahan," Simkuring boga tim produksi hébat anu nengetan sagala rinci ".

Ngeunaan Rising Sun Gambar:

Di Rising Sun Gambar (RSP) urang jieun épék visual inspirational pikeun studio utama di sakuliah dunya. studio urang nya imah seniman exceptionally berbakat anu dianggo collaboratively pikeun nganteurkeun imagery luar biasa. Fokus dina ngahasilkeun kualitas tur inovatif solusi pangluhurna, RSP boga pisan fleksibel, pipa custom, anu ngamungkinkeun parusahaan ka skala nepi gancang tur saluyukeun workflow na papanggih paménta panongton urang ngaronjatkeun pikeun visuals spektakuler.

studio urang enjoys kauntungan keur lokasina di Adelaide, Australia Kidul, hiji kota paling liveable di dunya. Yén, digabungkeun jeung reputasi sterling kami, sarta aksés ka salah sahiji jujul panggedena jeung dipercaya, ngajadikeun RSP magnet pikeun pilem-makers lega dunya. Ieu propelled kami ka kasuksésan terus jeung sangkan RSP mun nyumbang kana sauntuyan proyék kaasup Dumbo, Samangsa, Makam Raider, Peter Rabbit, Dunya Pepelakan, Thor: Ragnarok, Logan, Pan, dina franchise X-Men na Game of Thrones.

rsp.com.au

#RSPVFX


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!