imah » wartos » Rising Atikan Sun Gambar: Joannah Anderson Wawancara

Rising Atikan Sun Gambar: Joannah Anderson Wawancara


AlertMe

Diajar kumaha carana janten profésional.

Adelaide, Australia Kidul- Rising Sun Gambar Atikan tos seueur sakumaha batu stepping nu loba seniman ngora geus dipaké pikeun nyieun kabisat ti kelas mun industri. Joannah Anderson hiji. Ngabogaan hasil réngsé RSP / UniSA 12-minggu Program bijil Pascasarjana di Balukar Cim jeung cahaya saméméhna taun ieu, Joannah geus ngan landed proyek kahiji nya salaku cahaya Artist Junior 3D di studio Mill Film Technicolor urang karek-diwangun dina Adelaide. Obral The, Victoria asli ayeuna bakal putting kaahlian manehna diajar di 3D épék visual téhnik pikeun pamakéan praktis dina proyék pilem Linggarjati pikeun bioskop di sakumna dunya.

Joannah nembe spoke kalawan RSP ngeunaan pangalaman dirina di RSP, pakasaban anyar nya jeung masa depan dirina.

RSP: Dimana anjeun mimiti diajar épék visual?

Joannah Anderson: Di AIE (Akademi Interactive Hiburan) dina Adelaide. Kuring éta 18 na hayang ngalenyepan animasi tapi kampung halaman kuring, Obral, teu nawiskeun nanaon. Salaku kajadian, kolot mah anu perencanaan move mun Adelaide na AIE kungsi ngan dibuka wanoh, jadi kuring dipindahkeun sareng maranehna.

RSP: Naon maneh diajar?

JA: 3D animasi na épék visual. Kuring ngamimitian dina program kaulinan, tapi pamustunganana dibikeun ka pilem na earned hiji Diploma Advanced dina layar tur Media.

RSP: Naon dipingpin anjeun RSP?

JA: AIE kagungan hiji imah buka na salah sahiji narasumber éta ti Rising Gambar Sun. Teu sangka lamun kuring teu ditawarkeun pakasaban lempeng kaluar tina sakola, Abdi meunang sababaraha langkung pangalaman di RSP.

RSP: Kumaha anjeun manggihan kursus?

JA: Ieu bener uplifting. Anjeun damel di lingkungan studio sarta diajar ti professional, jeung anjeun bisa kalibet ku aranjeunna iraha wae. Kuring meunang ngarasakeun keur kumaha studio badag jalan, kumaha urang berinteraksi. Kursus didinya éta program Pascasarjana bijil di Balukar Cim jeung pencahyaan. Urang utamana dipaké Houdini. Ieu mimitina waktu kuring ngagunakeun software éta.

RSP: Éta eta teuas pikeun anjeun meunang nepi ka ngagancangkeun?

JA: Sakedik. Sababaraha sakelas kuring kungsi ngalaman kalawan Houdini, jadi Kuring kungsi sababaraha catching nepi ka do. Tapi aranjeunna sadayana mantuan kuring. konsep éta bit béda ti software Abdi dipake samemehna, tapi sakali I miboga kayakinan, ieu gampang.

RSP: Naha anjeun mikaresep kursus?

JA: Oh hehehehe, abdi dipikacinta eta! Ieu endah pisan.

RSP: Naha salah sahiji instruktur anjeun sangkan dampak hususna dina anjeun?

JA: Sumuhun. Nagreg jeung Sam, instruktur cahaya urang, robah sakabeh pendapat abdi nuju pencahyaan. Nalika Abdi ngagabung tangtu, Teu sangka Abdi pernah kukituna janten museurkeun cahaya. Kuring hayang balik kana VFX tapi satengahna ngaliwatan éta dibalikkeun. Nagreg némbongkeun kami stills tina Monster, Inc. sarta adzab kaluar sacara rinci cahaya, kumaha anjeun bisa make cahaya pikeun nyokot kaluar kelir nu tangtu. Manéhna pohara gairah ngeunaan eta, sarta anu digosok kaluar dina kuring. Kuring diajar nu bisa ngabejaan carita kalawan cahaya, atanapi langsung panon panongton urang ka wewengkon nu tangtu pilem. Anjeunna sacara harfiah diajarkeun kami kumaha carana ngahurungkeun lampu kana seni.

RSP: Sabaraha teu kaahlian Anjeun ngarobah leuwih pamadegan 12 minggu?

JA: Aranjeunna ningkat pisan, pisan gancang. Nalika kuring dilarapkeun ka RSP, abdi teu pikir Abdi ditarima. Ku waktu kuring beres kursus, kuring kungsi showreel cahaya nu kuring dipikacinta. Kuring dikirim dipareuman pikeun Technicolor yakin kuring kungsi kasempetan ka darat proyek. Kuring ngarasa jadi leuwih hadé ngeunaan sorangan sanggeus kadorong ngaliwatan kursus.

RSP: Kumisan ti latihan teknis, naon anjeun ngalenyepan keur seniman profésional?

JA: Urang dihadiran sesi dinten-di-nu-hirup dimana kami kakeunaan sagala tingkatan professional industri anu dikaitkeun kana kami ngeunaan karya maranéhanana. Simkuring oge kagungan sababaraha sesi kalawan recruiters anu masihan urang nasihat ngeunaan ngalamar jobs, kumaha ngalaksanakeun Sunan Gunung Djati dina mangsa wawancara, jeung naon dunungan néangan di showreels. Nu mantuan kuring loba jeung wawancara pakasaban abdi.

RSP: Naha program nu minuhan ekspektasi anjeun?

JA: Ieu ngaleuwihan aranjeunna. Awalna, Teu sangka ieu bade janten teuing teuas teuing, eta mah teu bakal ngarti nanaon. Tapi anu tétéla teu jadi bener. Kabéh geus maneh mun geus ngahaturanan diri jeung kerja keras. Dina tilu bulan, Rising Sun Gambar diajar bahasa sunda kumaha carana janten profésional.

RSP: Kumaha anjeun darat proyek Anjeun dina The Mill?

JA: Kuring boga misan anu gawéna di industri jeung manehna ka kuring anu Technicolor ieu datang ka Adelaide. Kuring dilarapkeun dina whim a. Dua minggu ka hareup, aranjeunna disebut kuring di kanggo wawancara. Dua minggu sanggeus éta, abdi ieu ditawarkeun proyek.

RSP: Hebat. Gening!

JA: Hatur nuhun. Ieu latihan alus tur timing alus.

RSP: Naon proyek Anjeun entail?

JA: Kuring ayeuna latihan di jurusan pencahyaan. Simkuring teu dimimitian produksi acan. Maranehna ngagunakeun tatanÃ. Ku kituna, Kuring diajar program anyar sakabeh deui. Tapi éta oke. Ieu pisan nu sarupa jeung Houdini.

RSP: Ahirna anjeun bakal dipake dina proyék hiburan?

JA: film fitur utamana. Kuring geus hayang dianggo dina film saprak kuring éta hiji nak saeutik. Ieu nurun tina hiji shock yén kuring gé jadi dipake dina film dina proyek kahiji kuring.

RSP: Dimana anjeun miharep ka balik ti dieu?

JA: Abdi bogoh ka indit ka Vancouver atawa London. Kuring boga impian hiji dinten muka studio kuring sorangan. Tapi éta sanggeus I do saeutik jejaring tur dibere nyaho urang.

RSP: Naon nasehat anjeun gaduh keur seniman aspiring séjén?

JA: Ngarasakeun prosés. Ulah jadi teuas teuing kana diri. Urang sadayana kudu ngamimitian wae. Butuh loba jam pikeun jadi profésional berpungsi. Kerja keras tur nunda babarengan hiji presentasi kuat yén ngagambarkeun saha anjeun salaku jalma. Janten yakin dina karya Anjeun tur Anjeun bakal meunang ku. Lamun kukituna ngawartoskeun kuring taun ka tukang nu Abdi jadi bisa dipake saperti hiji artis cahaya, abdi bakal geus laughed. Tapi di dieu Kami.

Ngeunaan Rising Sun Gambar:

Di Rising Sun Gambar (RSP) urang jieun épék visual inspirational pikeun studio utama di sakuliah dunya. Nyieun gambar beredar nyaeta di inti ayana urang. Dina manah tim Sarbini urang, aya pangaweruh beragam jeung skill-set, anu ngamungkinkeun para hiji inti kolaborasi dimana urang tiasa gawé bareng pikeun ngajawab masalah jeung nganteurkeun visuals hébat kana klien urang. Kami geus kahontal sababaraha sabenerna endah épék visual gawé ku cara méré solusi inovatif ka tempat gawe téhnisna nangtang. Simkuring boga kapasitas jeung bakat kolam renang keur skala pikeun nyocogkeun ka kabutuhan klien urang.

filmography éksténsif kami ngawengku leuwih proyék 120 kaasup Makam Raider, Peter Rabbit, Thor: Ragnarok, Logan, X-Men: Apocalypse, Game of Thrones Usum 6, The Legend of Tarzan, Dewata Mesir, Pan, X-Men: Ari tina Future kaliwat, The lapar Kaulinan franchise, anu franchise Harry Potter, Gravitasi, The Wolverine, Prometheus jeung The Great Gatsby.

rsp.com.au


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!