imah » wartos » Rising Sun Gambar manjangan penguasaan Anak leuwih Time di "X-Men: Apocalypse"

Rising Sun Gambar manjangan penguasaan Anak leuwih Time di "X-Men: Apocalypse"


AlertMe

RSP logo 2013Visual épék studio tops usaha-unggul pangajén taun saméméhna pilem X-Men kalawan runtuyan ngabeledug Quicksilver 'ékstraksi'.

Adelaide, Australia Kidul- X-Men: Apocalypse, nu entrant panganyarna dina franchise superhero populér abad ka Fox urang, ciri leuwih waktos-bending magic ti Rising Sun Gambar Australia urang. Balukar visual studio nyumbang ka sababaraha urutan konci dina film, utamana hiji pamandangan electrifying mana Quicksilver (Evan Peters) migunakeun kabisa hyper-speed pikeun nyalametkeun mahasiswa ti hiji agam exploding.

Nyalametkeun Quicksilver urang ngawangun dina pamandangan kasohor ti harita X-Men: Ari tina Future Kapungkur mana nu ras karakter sabudeureun hiji kantin pentagon pikeun nyegah penjaga kaamanan ti shooting hiji trio of X-Men. Karya impeccable RSP urang dina nyieun pot, Panci, pélor jeung cai pakait freeze dina pertengahan hawa mantuan film earn hiji Academy Award nominasi pikeun Balukar Visual Best.

Film anyar nyokot antics superhero Quicksilver urang ka tingkat anyar. Salaku hiji ledakan rips ngaliwatan Professor Xavier urang Sakola pikeun gifted Wayang kulit, anu ras mutant KUMIS ti kamar ka siswa kamar rescuing (bari pausing mun sip soda sarta meakeun nyiksikan of pizza) kalawan sagalana diatur kana Eurythmics Palasik Amis Impian (dijieun tina ieu). Dimana panungtungan waktu trik nu kaasup choreographing rébuan ragrag tetes cai, waktos ieu partikel lebu exploding, buta bal seuneu jeung hiji anjing pisan untung.

XMenApocalypse_01

Tim RSP urang, dipingpin ku Visual Balukar pembina Tim Crosbie jeung Dennis Santang jeung gawe dina arah Diréktur Bryan Singer jeung Produksi Visual Balukar pembina John Dykstra jeung Matt Sloan, kagungan Kauntungannana sanggeus digarap kalawan Quicksilver saméméh tapi Nyanghareupan tangtangan ti exceeding maranéhna saméméhna,-unggul pangajén usaha. "Keur pilem panungtungan, urang kungsi angka kaluar naon ngajadikeun Quicksilver keletik, kumaha carana meunang eta dina pilem kumaha cara na sangkan eta bisa dipercaya," tatan Santang. "Tapi kami boga untung, sabab sagala kajantenan dina hiji kamar. waktos ieu, anjeunna ngalir ngaliwatan sapuluh lokasi unggal ku titik carita unik. Sagalana geus badag jeung bolder ".

Transisi tina nyata waktu keur "waktos Quicksilver" lumangsung sagampil ledakan anu bakal nyandak ka handap sakola mimiti bitu. Hiji mobil mawa Cyclops na Nightcrawler slows ka halt deukeut. Nyiruan freeze di midair. Yen bagian tina runtuyan nu dijieun ku nyulam babarengan sababaraha pelat kontrol gerak, ditémbak di rate pigura tinggi, kalawan agam jeung nyiruan elemen digital, jeung pyrotechnics.

XMenApocalypse_03

Dina titik nu Quicksilver muncul (pindah sacara real waktu katempo). Anjeunna ngaheéat grup kids di lobi wangunan sacara tossing aranjeunna kaluar jandéla hiji. Salaku siswa ngapung jauh, aranjeunna ngalambatkeun turun. "Unggal nu karakter kedah stabilized, repositioned tur beku dina jangka waktu," recalls Santang. "Kamar ieu ngeusi uing beku sarta, di tukang, fireball hiji approaching ngaliwatan lorong a. Dina watesan tantangan, pamandangan nu tadi eta kabeh ".

elemen Peta Live pikeun rupa kamar anu ditémbak on susunan praktis, tapi sakumaha ledakan di proceeded, bagéan kamar diperlukeun diganti ku elemen digital némbongkeun aranjeunna keur torn eta. Kanyataanna, sakabéh prosés ledakan ieu sacara saksama choreographed. "Dina nembak awal, gelombang tekanan ngalir ngaliwatan wangunan, mawa jeung eta lebu sarta nice, velvety panyangga debu," tatan Santang. "Nepi ka tungtun taun ruruntuyan lebu kasebut Isro jeung kami anu ditinggalkeun ku taranjang, fireball oily".

Ngatur jumlahna masif lebu, seuneu jeung uing, kalem handap leuwih ti kali 1000 diperlukeun kakuatan rongkah komputasi jeung manajemén data, sarta rarancang workflow efisien. Tapi ieu mah kabeh angka crunching; seniman ogé ngagaduhan ka indulge di bit sahiji senang. Quicksilver mangrupakeun karakter whimsical na punctuates karya nyimpen-hirupna ku pausing kana dahar jeung nginum, sarta disebutkeun kaulinan kalayan lingkunganana immobile-Na. seniman RSP NGAMANIPULASI sakuliling Quicksilver pikeun ngaluhurkeun efek komik. "Urang kokotéténgan cara pikeun ratchet up rasa bahaya," Jones ngécéskeun. "Quicksilver mangrupakeun bodo pisan playful, tapi ceuk urang salawasna operasi katuhu dina wates teh. Mun manéhna teu salah deui bulan leumpang atawa metot hiji deui banyol, batur akang maot ".

XMenApocalypse_02

Salah sahiji rescues-menit panungtungan Quicksilver urang mangrupakeun anjing (dicoo ku petinju piaraan Bryan Singer urang). Jones catetan anu tim relished kasempetan pikeun ngirim canine dina jalan-Na, Ceuli na flapping na basa wagging ojah super slow. "Éta ngimpi," nyebutkeun anjeunna. "Anjeun poho ngeunaan sagala kacangan sarta baud na difokuskeun sangkan carita alus".

RSP dijieun sababaraha épék séjén pikeun pilem kaasup salah mana nu Cyclops ngora ngahaja ngancurkeun hiji tangkal anu kungsi jadi favorit ti Professor Xavier. The agam digital nu studio diwangun recurs di sababaraha titik dina film. Tapi pikeun énergi sheer tur visual fun, Nyalametkeun Quicksilver urang téh paling dipikaresep ngingetkeun audiences. Téh mangrupa acara nyata cocok (euweuh Pun dimaksudkeun).

XMenApocalypse_04

Ngeunaan Rising Sun Gambar:

Rising Gambar Sun anu hiji tim gairah of produser, seniman tur technicians, dipikawanoh global pikeun delivering épék visual kompléks on profil tinggi pilem fitur jeung televisi proyék. klien kami anu diideuan ku solusi kreatif sarta teknis kami nganteurkeun, sarta tim kami téh integral dina nyadiakeun pangalaman sabenerna kolaborasi. RSP ayeuna dipake dina Pan, Tarzan na Dewata Mesir, jeung sks pilem panganyarna kaasup X-Men: Ari tina Future Kapungkur, Gravitasi, The Katujuh Putra, The Wolverine, The Great Gatsby, The lapar Kaulinan, Prometheus, Lalampahanna 2: The misterius Island, Héjo lantern sarta final lima film Harry Potter.


AlertMe