imah » wartos » Rohde & Schwarz mekar tim Broadcast & Media AS na

Rohde & Schwarz mekar tim Broadcast & Media AS na


AlertMe

Columbia, MD, May 20th, 2019 - Nuluykeun sareng kasuksésan anu luar biasa tina bisnis pamancar na dina ayeuna FCC Repack, anu ayeuna aya Rohde & Schwarz Divisi Broadcast & Media USA, Inc. ngumumkeun panembangan tim Media Content Solutions pikeun mundur maju strategi jeung kasuksésan divisionna ku fokus nasabah anu kuat.

'Kalayan portopolio produk kami bakal nampi moméntum hébat, nyaéta waktos pikeun nguatkeun ayana urang di pasar konci ieu sareng damel tangan-hadé ku para nasabah sareng mitra anu lami urang,' ngécéskeun Erik Balladares, Wawakil Présidén Broadcast & Media dina Rohde & Schwarz Inc.

Mingpin tim Media Media Solusi anu nembe dilegaan sareng ngapus sadaya aspék penjualan pikeun bisnis masing-masing di AS, Rohde & Schwarz geus diangkat Burt Young sakumaha Manajer Penjualan Senior. Pelaksana industri dilakonan ku pangalaman 20 warsih di séktor, Young ngagabung Rohde & Schwarz ti Grass Valley, dimana anjeunna Manajer Strategis Accounts sareng maénkeun peran konci dina ngawangun sarta tumuwuh bisnis. Saméméh Grass Valley, Young ngayakeun posisi penjualan eksekutif dina Snell Inc. sareng Harris Corporation.

Kalayan nunjuk dua veterans industri tambahan, Greg Doggett sareng Kim Thomas, gabung tim Young urang, Rohde & Schwarz mendemonstrasikan conto agung komitmen anu saheulaan pikeun janten kimpin di pasar Broadcast & Media. Dina kalungguhan anu anyar maranéhanana salaku Penjualan & Manajer Pangwangunan Bisnis, Nagreg Doggett sareng Kim Thomas badé ngalaporkeun ka Burt Young sareng tiasa tanggung jawab kana promosi pertumbuhan jual sareng ngiringan hubungan anu aya sareng konsumén sareng mitra.

Greg Doggett datang ka Rohde & Schwarz kalawan latar anu éksténsif dina industri, samemehna ngayakeun posisi jualan eksekutif sareng Grass Valley sareng Snell. Kim Thomas ngagabung kalayan tim Media Content Solusi kalayan latar anu langkung lega dina industri ogé, samemehna nyepeng positons penjualan eksekutif karanjingan jeung Dalet Systems Media Digital.

'Kuring bungah pikeun ngabagéakeun anggota kodok Media Content Solution dina dewan,' disimpulkeun Erik Balladares, Wawakil Présidén Broadcast & Media. 'Aranjeunna nawiskeun kanyaho luar biasa tina industri, pasar, kabutuhan pelanggan sareng produk urang. Sakumaha urang teruskeun kana ngangkat profil Rohde & Schwarz dina sababaraha ruas pasar Broadcast & Media di peuntas AS, pangalaman beredarnana bakal ngaktipkeun kami pikeun ngahontal salajengna tingkat. '


AlertMe