imah » jobs » rojongan Insinyur

Bubuka proyék: Rojongan Insinyur


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: OpenDrives
location: CA US
Masangkeun pangalaman Produksi. pamahaman kuat produksi na pos-produksi workflows. Anjeun pahlawan produksi na pos-produksi IT ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)