imah » wartos » RTV Slovenia Ngembangkeun Usaha sareng Dalet pikeun Ngubah Transformasi Luruh Akhir News Pikeun Radio sareng TV sareng Dalet Galaxy lima

RTV Slovenia Ngembangkeun Usaha sareng Dalet pikeun Ngubah Transformasi Luruh Akhir News Pikeun Radio sareng TV sareng Dalet Galaxy lima


AlertMe

Paris, Perancis - 27 Mei 2020 - Dalet, panyadia solusi sareng jasa pikeun penyiar sareng profésional eusi, ayeuna ngumumkeun yén RTV Slovenia bakal mindahkeun sadaya operasi warta na ka Dalet Galaxy lima. Palanggan radio Dalet salami langkung ti 25 taun, penyiar nasional Slovenia ngembangkeun usulanna sareng Dalet kalebet operasi warta na televisi. Lima platform Dalet Galaxy anu kuat bakal janten solusi éditorial sareng orkestra pangurus anu ngatur sadaya produksi warta sareng panyebaran aliran aliran radio sareng televisi dina hub produksi produksi anu aya di Ljubljana sareng sapanjang lokasi régionalna di Koper sareng Maribor. Lima Dalet Galaxy ogé bakal tiasa ngaktifkeun produksi produksi radio RTV sacara. Solusi anu hasilna, anu ditugaskeun kolaborasi sareng Dalet Business Partner AVC, bakal nawiskeun lingkungan parantos dirobih anu ngabandingkeun alat sareng nyéépkeun sadayana operasi warta. Pangaturan anyar bakal sacara signifikan ningkatkeun efisiensi produksi warta di sakuliah sadaya platform panénjo sareng pendengaran.

"Kami terang yén pindah ka lingkungan parantos ngagabung bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngaoptimalkeun eusi sareng sumber, tapi sanés dugi krisis COVID-19 anu urang sadar kumaha betapa penting ieu kabisat pikeun operasi urang hareup. Khususna, museurkeun kontén kami sareng alat standarisasi anu ngadorong pangalaman pangguna anu konsisten dina platform lincah sareng integrasi asli hartosna yén, bahkan di tengah krisis, urang tiasa teraskeun beroperasi kalayan efisiensi maksimal, ” ngécéskeun Igor Kadunc, MBA, Diréktur Jenderal, RTV Slovenia. "Adaptability of Dalet Galaxy lima bakal ngabantosan urang langkung alus kana navigasi kaayaan tangtangan sapertos kitu di hareup bari nyiptakeun ékosistem média anu langkung padet dimana urang ngahasilkeun kontén warta sareng produksi radio langkung énggal tibatan anu kantos. "

Réncang kerja RTV Slovenia énggal ngiringan Dalet Galaxy lima manajemén aset média perusahaan sareng platform éditor redaktur ku Dalet Workflow Engine, Sistem Komputer Dalet Newsroom sareng Sistem Produksi Berita, Dalet Rencana Media Sosial, sareng Dalet OneCut multimedia redaktur pikeun asup-enggon sareng ngedit jauh.

"RTV sateuacana parantos nganggo Dalet pikeun operasi radio na, kalayan média sosial sareng TV dirojong ku produk anu sanés. Nyayogikeun karyawan RTV janten pangalaman pangguna pikeun ngahijikeun sareng seueur operasi warta sareng Dalet Galaxy lima, janten pikeun Radio, TV atanapi média sosial bakal tiasa ngiringan aliran kerja sareng aksés, pangénggal, pangumpulan sareng distribusi kontén, ” koméntar Johann Zemmour, Manajer Umum EMEA / APAC, Dalet. "Ieu mangrupikeun ékspansi arus kerja anu ambisius sareng salah sahiji anu lumangsung dina pandemi anu ayeuna. Abdi hoyong sacara pribadi hatur tim téknis RTV pikeun dukungan anu luar biasa, sareng tim jasa profésional kami pikeun kumawula pikeun digawé dina proyék ieu nalika krisis global. Kami ngarepkeun peluncuran resmi. ”

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Dalet Galaxy lima sareng solusi Dalet, mangga kéngingkeun www.dalet.com.

kira-kira Dalet Systems Media Digital

Solusi sareng jasa Dalet ngamungkinkeun organisasi média nyiptakeun, ngatur sareng nyebarkeun kontén langkung gancang sareng langkung éfisién, ngoptimalkeun aitem asét. Dumasar kana yayasan lincah, Dalet nawiskeun pakakas kolaborasi anu beunghar pikeun ngalangkungan workflows tungtung-to-end pikeun warta, olahraga, persiapan program, post-produksi, arsip sareng manajemén eusi perusahaan, radio, pendidikan, pamaréntah sareng lembaga.

Platform Dalet tiasa skala sareng modular. Aranjeunna nawiskeun aplikasi anu sasarengan kalayan kamampuan konci pikeun ngurus fungsi média leutik nepi ka operasi média ageung - sapertos perencanaan, orchestration aliran kerja, ingest, katalog, ngedit, ngobrol & bewara, transcoding, muter automation, distribusi multi-platform sareng analytics.

Integrasi tina Ooyala Flex Media Platform bisnis parantos dibuka seueur kamungkinan pikeun konsumén Dalet nyebarkeun strategi anu suksés anu langkung saé nyayogikeun pamirsa ku panyebaran kontén eusi multi-platform anu langkung lega, sapertos olahraga pikeun tim sareng liga, merek sareng perusahaan organisasi, kitu ogé perusahaan Media sareng hiburan anu hoyong ngadeukeutan panawaran digital.

Solusi sareng jasa Dalet dianggo di sakumna dunya di ratusan produsén eusi sareng distributor, kalebet penyiar publik (BBC, CBC, Perancis TV, RAI, TV2 Denmark, RFI, Rusia Dinten, RT Malaysia, SBS Australia, VOA), jaringan komersial sareng operator (Canal +, FOX, MBC Dubai, Mediacorp, Fox Sports Australia, Turner Asia, Mediaset, Orange, Charter Spectrum, Warner Bros, Sirius XM Radio), organisasi olahraga (Liga Rugbi Nasional, FIVB, Bundesliga) sareng organisasi pamaréntahan (Parlemén Inggris , NATO, United Nations, Veterans Affairs, NASA).

Dalet ieu traded dina bursa saham NYSE-EURONEXT (Eurolist C): Isin: FR0011026749, Bloomberg DLT: FP, Reuters: DALE.PA.

Dalet® mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti Dalet Systems Media Digital. Sadaya produk sejen tur dagang disebutkeun di dieu milik bogana.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Dalet, mangga buka www.dalet.com.

Pencét Kontak

Alex Molina

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 (617) 834-9600


AlertMe