imah » wartos » Rumah Sakit Baltimore ngahontal Pagawe Kaséhatan Kaséhatan Ngaliwatan Live Streaming sareng Teradek

Rumah Sakit Baltimore ngahontal Pagawe Kaséhatan Kaséhatan Ngaliwatan Live Streaming sareng Teradek


AlertMe

Épéktip 28 Mei 2020

Martin Jenoff didédikasikeun pikeun ngaluarkeun warta di sabudeureun Baltimore. Anjeunna némbak sareng éditan di stasion berita jaringan lokal dua dinten saminggu, ngiringan kelompok videographers lokal, sareng Focal Point Productions na parantos nyalira, parantos nyayogikeun layanan streaming langsung salami dasawarsa. Anjeunna nyarios, "Balik maka éta sesah payah. Anjeun kedah ngajelaskeun naon éta na naha anjeun ngalakukeun éta. Tapi anu dirobih nalika Facebook Live sareng YouTube Live dilakukeun jadi istilah rumah tangga. Ayeuna kuring konsentrasi dina ngalakukeunana ogé. Saatos nuturkeun Teradek kanggo anu lami, kuring damel luncat sareng ayeuna urang gaduh VidiU Go, encoder Cube, sareng Bolt 1000. Kuring ogé nembe maréntahkeun decoder Cube. " Sanaos kalolobaan alat ieu tiasa janten kotak streaming, aranjeunna ngagaduhan kamampuan anu béda anu ngamungkinkeun tim Marty kalayan gancang ngahasilkeun skala produkna.

Kunaon janten seueur parabot? Éta sabab Focal Point Productions 'ningal kanaékan paménta pikeun layanan live streaming dina sasih ayeuna. "Sakali COVID-19 peupeus kami ngagaduhan ton pembatalan pikeun klien acara perusahaan kami. Ujug-ujug sadaya padamelan urang ayeuna live streaming. " Sistem Kaséhatan GBMC Baltimore hoyong cara anu gancang sareng gampang pikeun ngirim informasi, ku kituna Jenoff ngagampangkeun aliran langsung pikeun aranjeunna. "Kami ngabantosan aranjeunna ngadamel balé kota sareng présidén rumah sakit sareng kapemimpinan sanés ngabahas kawijakan COVID-19, parobahan tempat kerja, rencana masa depan, sareng ngawalon patarosan." Lapar kanggo inpormasi anu panganyarna, 800-1000 tenaga kerja ditala pikeun lalajo langsung sareng nanyakeun patarosan sacara real-time bari ratusan langkung diawaskeun ku paménta. Éta suksés pisan sabab didamel deui lima. Jenoff, anu henteu nyandak kasempetan, saurna, "Rumah sakit ngagaduhan WebEx nyalira sahingga kami biasana dihijikeun kana sistem anu ka balé kota, tapi urang biasa Teradekencoder Cube sareng VidiU Go salaku cadangan kami - kabijakan asuransi abdi. " The Teradek VidiU Go mangrupikeun salah sahiji alat streaming perusahaan anu pang populerna. Dipaké ku rupa-rupa bisnis sareng organisasi mimitian ti gereja ka penyiar ka pamaréntah lokal, ngamungkinkeun para pamaké gancang sareng gampang ngirim aliran hirup anu saé kana platform média sosial anu dituju sareng tujuan pilihan.

"Kami parantos damel sareng rumah sakit salami sababaraha taun, dimana waktos urang parantos ngahasilkeun sababaraha acara Facebook Live. Kusabab COVID-19 dimimitian di Maryland pertengahan pertengahan Maret, urang ogé ngalaksanakeun 9 kahirupan Facebook umum pikeun aranjeunna ngeunaan COVID-19 sareng dua deui pikeun topik anu sanés. Kanggo sadaya aranjeunna, Kubus sareng Internét na mangrupikeun anu utami sareng VidiU GO kalayan beungkeutan sélulér nyaéta nyadangkeun.

Upami Internet turun atanapi henteu konsisten anjeunna terang yén TeradekParangkat 's parantos ngagaduhan kamampuan pikeun ngamajukeun siaran anu padet. "Selular anu dibeungkeut, mangrupakeun tambah nyata", saur anjeunna, "Kuring gaduh Internét kuring sorangan".

Naon salajengna pikeun Productions Focal Point? "Kami parantos kéngingkeun seueur inpormasi kanggo streaming hirup sareng ngaharepkeun bakal aya ledakan anu énggal-énggal."

Kanggo inpo nu leuwih lengkep kontak www.teradek.com

###

Pikeun poto tambahan sarta warta lianna, mangga buka www.aboutthegear.com

Émbaran disiapkeun ku Lewis Communications: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe