imah » wartos » Rusia urang NTV Taps Bayangkeun Communications pikeun Transisi kana IP Playout

Rusia urang NTV Taps Bayangkeun Communications pikeun Transisi kana IP Playout


AlertMe

COTS basis, uncompressed platform playout IP nyadiakeun yayasan pikeun tumuwuh hareup

[Moscow, 3 Désémber 2018] - ngabayangkeun Communications geus dikirimkeun a scalable, sistem playout hareup generasi pikeun penyiar Rusia NTV. Pilari rék dilegakeun operasi -na pikeun ngarojong saluran anyar, NTV mutuskeun nyandak kasempetan pikeun mindahkeun ka infrastruktur IP pikeun all-HD Sebaran.

fasilitas playout anyar NTV urang geus dirancang jeung dilaksanakeun ku sistem integrator basis Moscow OKNO-TV di kolaborasi jeung insinyur ti NTV na ngabayangkeun Communications. Sagemblengna software basis, platform playout anyar dijalankeun dina kaluar deui-rak (COTS) hardware komérsial sarta ngagunakeun SMPTE ST 2022-6 baku mawa média saperti sinyal video uncompressed.

platform nu ayeuna delivers salapan HD saluran, kalayan saluran tambahan ditangtayungan pikeun nyawang eusi. Pendekatan software ensures kapadetan loba nu leuwih luhur tina saluran ti instalasi tradisional, sarta ékspansi hareup - nu NTV ieu geus perencanaan - bisa dilakonan saukur jeung gancang. redundancy pinuh ensures tingkat luhur kaamanan playout.

"Urang téh delighted janten salah sahiji panaratas dina industri pikeun nerapkeun uncompressed IP playout di tingkat ieu sareng reueus janten gawé bareng mitra kayaning OKNO-TV jeung Bayangkeun, anu dipikawanoh pikeun groundbreaking solusi," ceuk Andrey Drukker, lulugu téknolog di NTV. "Ku nyokot pendekatan software virtualised sarta ngagunakeun standar industri SMPTE ST 2022-6, kami geus kahontal operasi kacida scalable jeung fleksibel nu sakumaha dipercaya jeung efisien salaku sistem playout tradisional. "

Fasilitas NTV migunakeun Bayangkeun urang Versio ™ virtualized playout terpadu jeung neundeun Versio ™ IOX San, anu ngamungkinkeun skala gudang sarta bandwidth tanpa mangaruhan média aya atanapi interrupting operasi dina hawa. Ngabayangkeun urang lega diadopsi ADC ™ automation, Nexio® Ingest sarta manajemén asset Nexio® Motion ™ mastikeun lingkungan manajemén eusi streamlined. sinyal sumber warisan NTV urang nu encapsulated pikeun sistem anyar maké Selenio ™ MCP multichannel modul uncompressed-leuwih-IP, bari epik ™ MV hibrid IP, multiviewers UHD-siap digunakeun pikeun monitoring sistem. Sakabéh hibrid solusi SDI / IP ngoperasikeun seamlessly handapeun manajemén sistem kadali software Magellan ™ SDN Orchestrator Bayangkeun urang.

Versio na epik MV duanana Powered by Zenium ™, Bayangkeun urang murni microservices basis platform software nu nyandak pausahaan media ka gampang ngamutahirkeun format jeun pitur nu taya gaganti hardware na euweuh gangguan kana jasa misi-kritis, sarta ngurangan OpEx ku deploying hijina naon maranéhna peryogi, nalika aranjeunna kedah eta.

Denis Stolnikov, arsiték sistem OKNO-TV, ditambahkeun, "ngarancang jeung ngalaksanakeun hiji IP Sistim playout multichannel uncompressed for siga nu customer tinggi-profil sakumaha NTV geus hiji ngahargaan tur diperlukeun usaha considerable jeung amanah dina sagala sisi. Tombol kana kasuksésan proyék ieu pangabisa urang pikeun demonstrate kana fleksibilitas jeung kaamanan Bayangkeun urang software basis Zenium tur kamampuhna nyadiakeun kinerja playout kualitas-siaran ti industri-baku uncompressed HD leuwih IP ".

ngabayangkeun Communications'Mathias Eckert, SVP na EMEA GM na APAC, Playout & jaringan Leyuran, ngadawuh, "Kami aya delighted mun kolaborasi di instalasi Landmark ieu kalawan OKNO TV jeung nyadiakeun kami hargana, customer lila-waktos sareng yayasan kuat pikeun tumuwuh hareup."

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal ngabayangkeun Communications'Produk na leyuran, mangga buka www.imaginecommunications.com.

###

kira-kira ngabayangkeun Communications
ngabayangkeun Communications empowers industri média jeung hiburan ngaliwatan inovasi transformative. Broadcaster, jaringan, panyadia ladenan video na usaha di sakuliah dunya ngandelkeun dioptimalkeun, futureproof, video jeung bagi hasil solusi enablement multiscreen kami unggal dintenna pikeun ngarojong operasi misi-kritis maranéhanana. Kiwari, méh saparo video saluran di dunya Plawangan produk urang, jeung solusi software urang ngajalankeun nutup ka katilu tina pendapatan ad global. Ngaliwatan inovasi kontinyu, urang téh delivering paling canggih IP, awan-diaktipkeun, jaringan software-dihartikeun na workflow solusi di industri. nganjang www.imaginecommunications.com kanggo inpo, sarta turutan kami on Twitter @imagine_comms.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!