imah » jobs » EDITOR (SMP / Associate)

Bubuka proyék: EDITOR (SMP / Associate)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Sneaker News
location: Manhattan NY US
Pemula / Kamampuan panengah sareng Photoshop (poto cropping / edit). Sneaker News milarian éditor pikeun ngiluan éditor online sareng tim sosial.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!