imah » diulas » 6000 Series Sennheiser Nawarkeun Profesional Broadcast Audio anu berkualitas tinggi

6000 Series Sennheiser Nawarkeun Profesional Broadcast Audio anu berkualitas tinggi


AlertMe

Unsur visual tina paméran penting pikeun digawé naon waé penyiar nalika promosina merekna. Nanging, upami audio éta henteu cocog sareng kualitas sophistication visual kana presentasi, maka kreatif ogé tiasa nyium pamitan pamiarsa. Cara pikeun presentasi dibahas ngeunaan masalah standar visual. Tapi kualitas sora kedah ditilik dina tingkat anu sami sareng perusahaan sapertos Sennheiser Electronic Corporation alamat anu nganggo headphone na, spiker, mikropon, sareng sistem transmisi nirkabel.

ngeunaan Sennheiser

ti mimiti Sennheiser diadegkeun deui di 1945, perusahaan parantos méréskeun dina mendesain sareng nyayogikeun para pangguna dina rupa-rupa kasatiaan tinggi produk, anu kalebet microphones, headphone, telpon barang-barang tambahan, jeung hal hiber headset pikeun pribadi, tanaga ahli, sareng aplikasi bisnis.

Sennheiser nyieun produk audio anu tiasa diandelkeun ku pangguna nalika ngadengekeun musik sareng salami konperénsi atanapi rapat. Hal ieu dilaksanakeun ku ngarancang sora anu jalma henteu ngan ukur ngadangu tapi ogé ngarasa, anu ngalangkungan réliabilitas produk standar anu paling ku perusahaan audio patuh. Sennheiser Tujuan pikeun minuhan visina pikeun ngahasilkeun masa depan audio sareng nyiptakeun pangalaman sora anu unik pikeun pangguna. Sareng sareng digital 6000 séri, aranjeunna bakal tiasa ngan ngalakukeun éta.

Sennheiser Digital 6000 Series

Sennheiser urang digital 6000 séri teu ngagaduhan intermodulasi. Éta nyadiakeun seueur saluran sareng seueur pagelaran pikeun pangguna. The 6000 séri netepkeun standar anyar di dunya RF kalayan operasi bebas intermodulasi, grid frékuénsi éditoris, sareng pangiriman luar biasa. Séri ieu ngan ukur nawiskeun audio kualitas pangluhurna nganggo mode jarak jauh ogé kamampuan pikeun ngadamel count channel poténsial pangguna ku mode density link anyar na, anu nambahan kamampuan fungsional dina lingkungan RF anu paling nangtang.

Kalayan pamancar anu dirancang pikeun aplikasi naon waé, digital 6000 sami sasarengan di bumi di panggung, di studio atanapi di lapang. Kanggo aplikasi anu paling wicaksana, anu énggal SK 6212 pamancar mini-bodypack parantos janten pilihan pangsaéna pikeun desainer sora sareng profésional siaran

Sababaraha seueur sénnét 6000 Sennheiser kisaran ti sababaraha jinis produk audio sapertos:

  • L 6000 (Nyayogikeun seri Digital 6000 sareng Digital 9000 sareng ékspansi sareng stasiun ngecas praktis sareng calakan)
  • 6000 Ém (Panarima 2-saluran Digital pikeun produsén langsung sareng kiriman)
  • SK 6000 (Seueur saluran, performa transmisi langkung saé: pemancar saku bebas intermodulasi)

L 6000

nu L 6000 beroperasi salaku stasiun pangecas praktis, pusat, cerdas anu ngirim kakuatan tengah sareng langsung dina rak. Alat ieu ngagaduhan opat modul ngecas anu tiasa dipilih sacara bébas anu tiasa nampung dua bungkus bungkus bodypack atanapi genggem masing-masing (jumlahna 8 palabuhan pikeun bungkus batré BA 60, BA 61 atanapi BA 62). Éta ogé gaduh LED warna tilu anu nyayogikeun pangguna pikeun gambaran gancang ngeunaan status ngecas. Sistem kontrol calakan dina L 6000 nyegah nyegah panas sareng nawiskeun mode anu sacara optimal muatan batré kanggo waktos panyambungan. The L 6000 ngabogaan konstruksi modular sareng futureproofed éta, anu ngamungkinkeun stasion ngecas pikeun bungkus batré hareup bakal gampang dicét deui.

Fitur tambahan na L 6000 di antarana:

  • Stasiun ngecas 19 inci dina 1 RU
  • Konfigurasi anu fleksibel sareng modul beban kanggo pamancar gantung atanapi bungkus batré bodypack (Digital 6000 sareng Digital 9000)
  • Tinjauan gancang ngeunaan ngecas status sareng LED tilu warna
  • Kontrol ngecas cerdas sareng opat fans pikeun pendingin optimal
  • Modeu neundeun anu ngajaga bungkus batré dina kaayaan muatan anu paling optimal kanggo periode panyimpen anu langkung lami
  • Integrasi kana Pangatur Sistem Wireless

Diajar langkung ku ngadatangan en-us.sennheiser.com/charging-station-microphones-transmitter-l-6000.

6000 Ém

nu Euro 6000 ngabogaan kapadetan saluran anu langkung luhur sareng reliabilitas sinyal maksimal. Alat ieu bébas antarumulasi sareng grid frekuensi éditorisna nyayogikeun efisiensi spéktral anu saé sareng konfigurasi frékuénsi pangbasajanna, paduli lingkungan. Fitur séjén na Euro 6000 kalebet koreksi kasalahan sareng masking kasalahan audio anu ngabantosan ngenal sareng ngarobih masalah sateuacanna sateuacan éta janten kapireng. Nalika datang ka setelan sareng antarmuka panganggo, éta Euro 6000 dihartikeun ku kajelasan, relevansi, sareng jalur pondok.

nu Euro 6000 tiasa sacara lancar terpadu kana infrastruktur digital atanapi analog anu tos aya. The Euro 6000 ogé ngagaduhan kaluaran AES-3 digital kalayan input jam sareng output, kaluaran trafo analog saimbang-saimbang XLR, sareng output 6.3 mm jack ogé kaluaran headphone 6.3 mm.

Salian cocog sareng sistem antena UHF Sennheiser, nyaéta 6000 EM ciri, di antarana:

  • Panarima 19 '' 2-Channel, 19 inci 1RU
  • Gedé 244 MHz saklar rubakpita
  • Modeu Long Range legendaris (LR) nganggo codec audio proprietary (SeDAC) tina karya master Digital 9000
  • Link Density Mode (mode LD) kalayan Audio Codec Audio anu dioptimalkeun efisiensi (SePAC) mastikeun nepi ka 5 saluran per bandwidth MHz

Diajar langkung ku ngadatangan en-us.sennheiser.com/microphone-digital-audio-recayer-live-production-em-6000.

SK 6000

nu SK 6000 mangrupikeun pemancar saku bebas intermodulasi anu ngamungkinkeun operasi dina tabél frékuénsi éksistansi. Bahkan dina kisaran frékuénsi anu paling hese, konsép transmisi transmisi ngamungkinkeun pikeun spéktrum maksimal. Dina istilah anu sederhana, ieu hartosna pangguna ngagaduhan aksés langkung seueur saluran, kinerja transmisi maksimal sepanjang waktos, sareng stabilitas sinyal anu luar biasa. Alat ieu dirojong ku legenda Sennheiser Digital Audio Codec (SeDAC), anu ngajamin jelas, bébas artifak sareng dinamika optimum.

nu SK 6000 mangrupikeun solusi anu luhur pikeun gitar / bass atanapi salaku pamancar pikeun klip Sennheiser klip-on mikrofon MKE 1, MKE 2 sareng MKE 40, héndsét HSP 2, HSP 4 sareng SL Headmic.

Fitur tambahan na SK 6000 di antarana:

  • Tilu variasi frékuénsi (470-558 MHz, 550-638 MHz, 630-718 MHz)
  • Penyambung 3-pin Sennheiser ngamungkinkeun sambungan kana sababaraha mikrofon atanapi alat
  • Perlindungan intermodulasi anu épéktip
  • Enkripsi 256 sareng enkripsi Digital 9000
  • Cocog sareng EK 6042 sareng EM 9046 dina modeu Long Range
  • Paké batré Li-ion nganggo waktos ngaji 6.5 waktos
  • Perumahan Magnesium

Salian fakta ieu, anu SK 6000 pamancar cocog sareng EK 6042 sareng EM 9046 dina modeu Long Range.

Diajar langkung ku ngadatangan en-us.sennheiser.com/pocket-transmitter-microphones-instruments-sk-6000.

Naon Sennheiser Bisa Jangji Broadcasters

Sagala profésional anu damel di industri siaran henteu ngan ukur butuh demonstrasi anu hadé ngeunaan kontén visual. Tapi, supados merekna pareum, ku gaduh audio kualitas luhur dina jero presentasina ngan ukur ningkatkeun kasempetan pikeun ngamajukeun merek sareng ngawangun panongton anu langkung ageung. Éta dimana Sennheiser asup. Pikeun langkung ti 75 taun, perusahaan ieu nyayogikeun industri siaran ku diménsi anyar pikeun ngaregepkeun, pangalaman sora anu pikaresepeun, sareng momen anu bakal ngahasilkeun pikaresep anu langkung ageung pikeun panyiar nalika aranjeunna ngagunakeun pinuh ku inventaris kualitas headphone, spiker, mikrofon sareng sistem transmisi nirkabel anu ngajantenkeun produsén global ieu.

Diajar langkung seueur ngeunaan Sennheiser ku ngadatangan en-us.sennheiser.com/.


AlertMe