imah » wartos » Switch ngirimkeun balap kuda internasional langsung ka Jockey Club Turki

Switch ngirimkeun balap kuda internasional langsung ka Jockey Club Turki


AlertMe

Ngirimkeun aliran langsung ti UK balap datar usum ka klub 600,000 nasabah

New York - 00:01 AND, 30 Juni 2020 - Pindah ka, platform pikeun produksi sareng pangiriman video langsung global, parantos dipilih ku Jockey Club Turki (TJK) pikeun nganteurkeun aliran balap kuda live ti Inggris kana pamiarsa peminat balap na. Kapitalisasi dina jaringan distribusi pidéo anu paling dipercaya, TJK tiasa mastikeun eupan langsung anu teu diganggu tina balapan di tempat-tempat sapertos Newmarket sareng Ascot ngahontal 600,000 nasabah di Turki.

TJK nampi feed, dijemput ti BT Tower di London via jasa The Switch Access ™, anu teras langsung ngalirkeun saluran online darmabakti pikeun klub na 2,800 toko taruhan di sakumna nagara. Persetujuan sareng The Switch ngamungkinkeun para pelanggan TJK ningali sareng nempatkeun taruhan langsung dina siaran balapan Inggris langsung di usum balap datar, kalebet 1000 Guineas sareng 2000 Guineas.

Murat Kuyumcu, Diréktur Téknis, Jockey Club Turki, ngomentaran: "Palanggan kami hoyong ngaraos karaosna dina kaayaan balap, ngalaman tindakan sapertos ngaluncurkeun, sareng henteu kaleungitan sakedik. Gawe sareng The Switch hartosna kami ukur kedah ngurus hiji panyayagi jasa pikeun nyayogikeun kabutuhan urang, tibatan koordinat sababaraha jasa. Kami ogé nyandak kauntungan tina pangalaman anu henteu cocog sareng ngadukung kontén langsung sareng prestasi jaringan anu kuat pikeun pangiriman lancar langsung ku nyalurkeun ngaliwatan saluran kami. "

Ladenan Switch Access ™ nyayogikeun ngirim sareng nampi aksés ka jaringan Switch ti mana waé. Ieu nawiskeun integrasi lancar sareng sambungan anu luas ku The Switch ka langkung ti 800 produsén eusi na pangedar utama dunya, ampir 180 tempat olahraga olahraga anu disambungkeun, ditambah studio, fasilitas produksi sareng satelit uplink / downlink di sakuliah dunya. Sadaya jasa ieu tiasa diurus ti NOC perusahaan di New York, Los Angeles sareng London. Switch Access ™ tiasa mindahkeun eusi via jaringan Switch kualitas luhur sareng dikelolaan pinuh ti atanapi ka produsén pamimpin dunya, distributor, sareng panyayogi jasa saé-saé kalayan gampang dianggo.

"Persetujuan sareng TJK nunjukkeun kumaha Switch tiasa ngungkabkeun jangkauan global urang pikeun nyandak aliran langsung sareng mulus nganteurkeun aranjeunna ka lokasi mana waé," saur Nicholas Castaneda, Wakil Présidén Penjualan Senior, The Switch. "Balap Kuda terus janten panongton utama sareng supir hasil di sakumna dunya sareng pamahaman urang jero pikeun nanganan kontén langsung sénsitip artina urang tiasa mastikeun pakan kualitas luhur dikirimkeun tanpa halangan."

Ngeunaan Pindah The

Di dunya anu dibungkus aksi produksi video langsung sareng pangiriman, The Switch nyaéta sok aya sareng sok aya - netepkeun patokan industri pikeun kualitas, réliabilitas sareng tingkat jasa anu henteu cocog. Diadegkeun dina taun 1991 sareng kantor pusat di New York, The Switch parantos ngahubungkeun para pamirsa di sakumna dunya pikeun hirup kajadian salami tilu puluh taun, nyangking aranjeunna hoyong eusi dina TV linear, paménta sareng streaming streaming - dina sababaraha layar sareng alat.

Platform produksi komprehensif kami nyampur jasa sélulér sareng jarak jauh pikeun ngamajukeun para nasabah pikeun moto sacara efektif, ngédit sareng paket anu nyayogikeun sinyalna live anu séhat. Jaringan kiriman kami ngahubungkeun fasilitas produksi kalayan 800+ produsén eusi pangedar pangbadagna, distributor, sareng tempat olah raga sareng acara, sacara mulus nyambungkeun hak-hak, siaran, platform streaming, toko média sareng jasa wéb - sareng ngahurungkeun kontén langsung di sakuliah dunya.

www.theswitch.tv


AlertMe